Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
chci se zeptat , absolvolal sem sš Informatiky, ale nedostal jsem se na IT fakultu MU, ale dostal jsem se alespoň na Pedagogiku Technické a informační výchovy- IT, myslíte si že mi to pak budou firmy tolerovat jako technicke vzdělání v IT?( je tam možno pokračovat v programování i dodělat CISCO) Učit by mě nevadilo, ale raději bych dělal časem plnohodnotného ajťáka.
No, vyloeně na IT na MU jsem nešel kvuli tomu že je tam vysoký percentil a dostat se tam by bylo nad moje síly aspon v TSP, a na VUT mi to nevyšlo skrz bod z angličtiny, takže tohle byla jedina možnost jak zůstat alespoň trošku u Informatiky. O těch předmětech vím že se dají zvolit což je teda výhoda , ale tím že je tam moc studentu je někdy obtížné se dostat mezi těch pár vyvolených zapsaných
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.