Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nevíte někdo do jaké doby jsem studentem školy, pokud budu dělat teď v září opravnou zkoušku, kterou jsem neudělala v květnu? Kdo platí ZP a SP o prázdninách v takémto případě.
Jaké školy?
Střední škola = "poslední prázniny" jsi ještě student.
Vysoká škola = "poslední prázdniny" již student nejsi.
A to myslím bez ohledu zda maturitu / státnice úspěšně uděláš nebo neuděláš.
A v případě, že první opravnou na střední neudělá, tak dělá druhou opravnou po prázdninách a to je ještě student nebo není? Pokud navíc o prázdninách nastoupí na HPP tak potom strácí status studenta a bude si platit všechno, proto všichni studenti SŠ po maturitě jsou v práci do konce prázdnin jako studenti, aby měli větší výplatu a neplatili SP a ZP.
Dobrý den.
Studentem jste byla do 30.6., ale status studenta máte do 31.8.2013, pojistné tedy během prázdnin neřešíte.
je to určitě tak? Volala jsem si totiž na úřad práce, kdy se tam musím evidovat a řekli mi, že musím vědět do jaké doby jsem žákem školy..je to na každé škole tak? Psala jsem i do školy a řekli mi, že do srpna, ale jak mi to budou věřit na tom úřadě práce?..Myslela jsem, že on snad ví takové informace.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.