Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřebovala bych poradit, před prázdninami jsem z jistých důvodů nemohla jít na přijímací zkoušky a teď by mě vzali na gymnázium, kam bych chtěla ale už bohužel nemohou vypsat příj. zkoušky, takže kdybych si je udělala jinde, tak by to šlo.. nevíte prosím o nějakých volných školách kde bych si mohla přijímací zkoušky udělat, nemohu žádné najít, odpovědi typu To jsi si vzpomněla brzo atd. si nechte, děkuji
Pokud jsem správně pochopil, jsou ochotni Vám umožnit přestup z jiné školy. Vzhledem k tomu, že podmínky přestupu stanovuje ředitel školy, tak to může být z jakékoliv střední školy. Pokud nechcete konat přijímací zkoušky, můžete se přihlásit na dálkové studium na soukromé škole, max. zaplatíte školné za první měsíc. Ověřte si ale na gymnáziu, zda Vám z vybraného oboru opravdu umožní přestup.
Pozor na tu soukromou školu, školné se platí na celé pololetí nebo za celý školní rok. Měsíčně jenom na školách s vysokým školným.
Zaplacení školného za první pololetí bývá podmínkou pro přijetí do prvního ročníku (promítají se zde špatné zkušenosti s nedodržováním termínů plateb).
Některé školy to sice mohou mít i jinak, ale u prvních ročníků se to moc lišit nebude.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.