Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maska na karneval na lyžích

Od: clarap* odpovědí: 8 změna:

Se školou pojedeme na lyžák a máme si připravit nějakou masku. Jsem v 7.tř a tak nechci mít moc dětskou masku a ráda bych si ji sama vyrobila. Taky nesmíme mít masku přes obličej, když v tom budeme lyžovat. Tak potřebuju poradit jenom oblečení.

Děkuju všem, který mi napíšou svoje rady;).

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kristy1300*
hodnocení

1x

tak toto jsem zazila taky, mam dva napady

- cert - sezen nejake vetsi obycejne cervene triko a nastrihej na rukavech trasne, ze zadu prisij prouzek cerne latky a na konci udelej uzel jako ocas...a pak na cepici prisij rohy, pokud mas helmu tak je prisij na gumu, kterou si pak navliknes misto bryli na helmu

- duha- to si budu pamatovat cely zivot jak se jedna holka na lyzaku prevlikla za duhu...normalne si do pasu nevlikla pres oteplovaky gumu a na ni prisila pruhy barevneho krepaku, potom si jeste par krepaku privazala na ruce a na hulky...

martinaa*
hodnocení

0x

Co třeba ušít bílé kalhoty, bílou košili, na ni namalovat červený kříž, na hlavu takový ten sesterský klobouček - a máme sestřičku:) Nepřipadá mi to dětské, za doktory chodí na maškarní i dospělí.

Nebo hasič, třeba...

ron*
hodnocení

0x

A co čarodějnice. Rozcuchanou paruku, nějakou starou dlouhou sukni - našít na ni záplaty. Starou vestu nebo svetr, také našít záplaty, převázat provazem.

gita65
hodnocení

0x

Taková 13 letá Pipi Punčochatá. Moc k tomu nepotřebujete. Nemáteli dlouhé vlasy, jdou copánky udělat z vlny a protáhnout tenkým drátkem a ohnout copánky, jak to má Pipi.

krkovicka*
hodnocení

0x
Nejjednodušší bude lyžařská kukla.Poté si vzít černé oblečení-Ninja! :-D
clarap*
hodnocení

Děkuj ivšem za vaše nápady, ale potřebuji nějaké oblečení, které mi bude přes lyžařskou bundu a kalhoty, protože v tom budeme lyžovat. Pippi mě taky napadla, ale na hlavě budeme mít helmu, tak by mi nešly uplést copánky. Ale jinak super nápady, tak pište dál*palec*

goofy*
hodnocení

0x

Tak se zabal do toaleťáku, a jdi za mumii, ale nesmíš padat.*smich*

clarap*
hodnocení

Díky za vševhny vaše rady, masku už jsem si vybrala tak už pls nepište. Vaše rady mi pořád chodí na email a už ho mám úplně plný.

Díky:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]