Nejste přihlášen/a.
Se školou pojedeme na lyžák a máme si připravit nějakou masku. Jsem v 7.tř a tak nechci mít moc dětskou masku a ráda bych si ji sama vyrobila. Taky nesmíme mít masku přes obličej, když v tom budeme lyžovat. Tak potřebuju poradit jenom oblečení.
Děkuju všem, který mi napíšou svoje rady.
tak toto jsem zazila taky, mam dva napady
- cert - sezen nejake vetsi obycejne cervene triko a nastrihej na rukavech trasne, ze zadu prisij prouzek cerne latky a na konci udelej uzel jako ocas...a pak na cepici prisij rohy, pokud mas helmu tak je prisij na gumu, kterou si pak navliknes misto bryli na helmu
- duha- to si budu pamatovat cely zivot jak se jedna holka na lyzaku prevlikla za duhu...normalne si do pasu nevlikla pres oteplovaky gumu a na ni prisila pruhy barevneho krepaku, potom si jeste par krepaku privazala na ruce a na hulky...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.