Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém a to je že jsem dostal na konci roku N jelikož sem měl zameškáno a proto jdu na zkoušku v srpnu. A můj stres spočívá v tom jestli dostanu teoreticky za 5 ( nedostatečnou) jestli se ona 5 bude přičítat k známkám které jsem dostal když jsem nezameškával jelikož ty byly velice dobré. Děkuji za odpověď.
Ano, když dostaneš 5, budeš ji mít na vysvědčení.
doplněno 22.08.13 17:04: Teda... nic se nepřičítá, prostě co dostaneš z přezkoušení máš na vysvědčení
U reparátu, který úspěšně uděláte (max za 4 a dobré vuli učitele) dostanete opravu vysvědčení na kterém může být nejlepší známka 4. Nezáleží jestli máte z reparátu za 1 nebo za 3 --> výsledná dostatečný. Vím dnes jsem dělal reparát z matematiky...kupodivu úspěšně.
U náhraní klasifikace, to co dostanete ze zkoušení by jste měl dostat na vysvědčení jako známku za půl roku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.