Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
doučuji matematiku na základě inzerátu - tj. ne přes žádnou agenturu. Chtěla bych, aby mi doučovaní napsali nějaké refenrence, ale nevím, jak si o ně říct. Napadla mě třeba forma papíru, který jim na konci spolupráce dám. Ale co si tam nechat napsat?
Napadly mě různé kolonky jako Doučovaný předmět, úrověň doučovaného předmětu, délka spolupráce, hodnocení doučovatele.
Co myslíte? Chci, aby to mělo třeba nějaký význam pro další doučování, ale i pro mě, abych věděla co třeba dělat jinak. Přidat třeba kolonky (nebo další papír?) s dotazy jako "co by lektor mohl změnit", "co jste na lektorovi ocenili nejvíce"?
Díky za vaše tipy.
A co vlastně chceš - reference nebo zpětnou vazbu?
Zpětnou vazbu bys měla vnímat přímo při ´hodinách´, při komunikaci s doučovaným - předpokládám, že doučuješ interaktivně, nikoli přednáškou ( i když i u přednášení lze zpětnou vazbu získat) - takovýto dotazník by byl vhodný např. pro tvého (hypotetického) nadřízeného, pro tebe v něm nevidim přínos.
Reference si nech spíše než formou ´dotazníku´ napsat vlastními slovy, klidně i ´později´ - tedy až žák udělá zkoušku (např.), kvůli které doučování potřeboval. Nebo si zaznamenej vědomostní úroveň žáka před-po (např. před - propadal, po - udělal přijímačky na vyšší školu...).
doplněno 16.08.13 11:38:Mimochodem - za nejlepší reference považuju osobní doporučení žáka dalším ´potřebným´.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.