Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skryté přísloví

Od: nitram* odpovědí: 13 změna:

prosím o pomoc. Poznáte známá česká přísloví ukrytá ve větách s odbornými výazy.

Při poklesu produktivity práce na nulu se projeví tootální nedostatek kruhového pečiva--tzn. Bez práce nejsou koláče

Odolnost rostliny opatřené žhavými chloupky vůči poklesu teploty pod 0 stupňů celsiaje dokonalá---mráz kopřivu nespálí

tak na tyto jsem přišel, ale nemůžu najít toto:

Vzdálenost bodu A(což jemísto kde ukončí, puzenagravitační silou, svou dráhu malvice) od bodu B(což je místo ležící svisle pod místem započetí její dráhy) se blíží nule

Je to celkem zajímavé a docela mě to bavilo, 4 jsem našel ale s posledním si nevím rady. tak díky všem

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

1x

Jo, tohle mě také baví, těch vědeckých překladů je fakt hafo, můžete si počíst dle libosti třeba tady, hezkou zábavu! *slunce*

hodnocení

1x

Příslušník rodu canis prudkým smrštěním flexoru odpoutal se od země a po křívce x² = 2py přenesl se přes plochu, osetou porostem avena sativa

hop®

... šel za ním myslivec... :)

Díky za odkaz Hope. Není nad to se po ránu pěkně zachechtat ale co je tohle za přísloví teda netuším -
Vodomilní obratlovci nepatrných
rozměrů nejsou ničím jiným, než
vodomilnými obratlovci.
Ááá už mi to došlo ;)
hujer123*

Malé ryby, také ryby.

martinaa*
hodnocení

0x

Jablko nepadá daleko od sromu:)

doplněno 06.10.13 19:32:

"stromu", samozřejmě:).

doplněno 06.10.13 19:55:

Rádo se stalo, ta malvice to hodně ulehčila (ale přítel taky nevtušil, co to jako malvice je*smich*).

nitram*
hodnocení

martinaa: JOJO, díky moc.

janamiklasova*
hodnocení

0x

Toto bylo super na myslení a zabavné,ovšem dotycny musí vědet ze jablko je malvice...ha ha

nitram*
hodnocení

tak pro zábavu napíši ještě další.

Kdo odolává pokušení nepodlehnout touze nechat dřímat vlastní energii, bývá obklopen chlorofylem.

Toto bylo lehké na to jsem přišel brzy. Ale zdá se mi to pro 7. třídu dost náročné

janamiklasova*

komu se neleni tomu se zeleni...to s tou malvicí je těžší..opravdu ne kazdy vi co je malvice krome zahradkare a dite skoloupovinne co to ma zrovna v prirodopisu.

nitram*
hodnocení

No mě tamještě napadlo: Trpělivost růže přináší, ale to Komu se nelení... bude asi lepší.

ben®

Dobrý den, řekl bych: "Komu se nelení, tomu se zelení". Snad to je správně. Zdravím!

eliska*
hodnocení

0x

Dal by si sem prosím odkaz na stránku s timi příslovími

Děkuju

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]