Nejste přihlášen/a.
prosím o pomoc. Poznáte známá česká přísloví ukrytá ve větách s odbornými výazy.
Při poklesu produktivity práce na nulu se projeví tootální nedostatek kruhového pečiva--tzn. Bez práce nejsou koláče
Odolnost rostliny opatřené žhavými chloupky vůči poklesu teploty pod 0 stupňů celsiaje dokonalá---mráz kopřivu nespálí
tak na tyto jsem přišel, ale nemůžu najít toto:
Vzdálenost bodu A(což jemísto kde ukončí, puzenagravitační silou, svou dráhu malvice) od bodu B(což je místo ležící svisle pod místem započetí její dráhy) se blíží nule
Je to celkem zajímavé a docela mě to bavilo, 4 jsem našel ale s posledním si nevím rady. tak díky všem
Příslušník rodu canis prudkým smrštěním flexoru odpoutal se od země a po křívce x² = 2py přenesl se přes plochu, osetou porostem avena sativa
Toto bylo super na myslení a zabavné,ovšem dotycny musí vědet ze jablko je malvice...ha ha
tak pro zábavu napíši ještě další.
Kdo odolává pokušení nepodlehnout touze nechat dřímat vlastní energii, bývá obklopen chlorofylem.
Toto bylo lehké na to jsem přišel brzy. Ale zdá se mi to pro 7. třídu dost náročné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.