Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opravky ústně či písemně

Od: monees* odpovědí: 3 změna:

Dobré ráno,

Chtěla bych se zeptat opravky z matematiky se dělají u tabule nebo písemně. děkuju za odpovedi.

doplněno 01.08.13 10:15:

Kamarád tvrdil, že dělal opravky z celého roku písemně a pak to u tabule rozebíral s učitelkou. Ale nekdo zase mluvi o nejaky komisi, tak nevim

doplněno 01.08.13 10:17:

jo a jeste jsem slysela, že jsou na to 2 pokusy, ale zdá se mi to divné

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

x®
hodnocení

0x

Vše záleží na zkoušejícím. Obvykle se zadá písemná práce či písemný test a pak následuje ústní přezkoušení.

x®
hodnocení

0x

Jinak opravné zkoušky jsou komisionální. Komise je tříčlenná: zkoušející, přísedící a předseda komise. Zkouška je buď úspěšná, nebo neúspěšná. Žádné pokusy neexistují.

radik*
hodnocení

0x

Opravky jsem dělal v prváku na střední... byli tam 2 učitelé.

Dostal jsem kus papíru s příkladama. Ty jsem vypočítal, odevzdal, on to zkontroloval a hotovo..

Nic víc, žádné u tabule. Jenom když si tam jeden týpek nevěděl rady, tak o tom diskutoval s učitelem... u tabule nikdo.

Ale řek bych že je to asi jiné na každé škole.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]