Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna jazyka

Od: rob18 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den chtěl bych se optat co mám dělat když bych chtěl změnit cizí jazyk...v prváku sem měl něminu ale nechci se jí učit de to nák změnit n ebo to musim přetrpět a učit se němčinu? Děkuju za radu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rob18
hodnocení

A jinak du do druháku...prostě sem se rok učil němčinu ale nelíbí se mi ten jazyk...ale asi by to nešlo změnit? že

x®
hodnocení

0x

Je to možné. Ale budete muset udělat rozdílovou zkoušku.

rob18
hodnocení

A rozdílovka co tam tak přibližně bude to asi nevíte? slovíčka skládání vět atak?

x®

To záleží na zkoušejícím. Ale dá se předpokládat rozsah prvého ročníku jako u spolužáků, kteří tento jazyk mají. Zda změnu povolí, bude rovněž záviset na počtu žáků ve skupině (zda bude ve skupině místo).

Přesné informace může podat jen ředitel dané školy.

x®

A ten druhý jazyk jste již studoval? Jestliže ne, tak na změnu jazyka zapomeňte.

rob18
hodnocení

já měl oba dva jazyky na základní škole němčinu a angličtinu ale já si ted dal v prváku němčinu... popravdě jako ten jazyk není těžkej ale nelíbí se mi a většinou vše je v angličtině takže němčina mi je k *****

x®

Jak říkám. Záleží jen na škole, zda vám vyhoví, může _ ale nemusí.

rob18
hodnocení

Dobře děkuju :) já to zkusim :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]