Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášky-kolik jich můžu nejvíc podat?

Od: alice306* odpovědí: 7 změna:

dobrý den, chci se zeptat kolik můžu dát nanejvýš přihlášek na vysoké školy?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

2x

Ano, libovolně. Některé VŠ údajně limitují počet přihlášek na jednu fakultu (říkala mi to spolužačka, mohli si vybrat jen dva obory poskytované jednou fakultou, bylo to loni), ale to byla výjimka, kterou byste se jistě dočetla. Jinak to limitované není, i když s větším počtem přihlášek riskujete, že se vám pak termíny budou krýt. :)

hodnocení

0x

Podle mě to není limitované... Takže asi tolik, kolik jsi si jich ochotná zaplatit.. A pak jen pozor, aby se nepřekrývaly termíny přijímacích zkoušek..

eulalie*
hodnocení

0x

Limitované to není, snad jen penězi, které jste do toho ochotna investovat. Protože co přihláška, to asi 500 Kč. Až si budete přihlášky podávat, tak pozor na to, aby se vám nepřekrývaly termíny přijímacích zkoušek. Mimochodem - letos moje dítě dělalo přijímačky na VŠ, mělo podáno 7 přihlášek a byl to celkem záhul - zvládnout všechny ty přijímačky, protože šly za sebou v dosti rychlém sledu. Na jeho vybrané obory se totiž nedělaly ty testy TSP, ale klasické přijímačky z fyziky, biologie a chemie.

klarinka*
hodnocení

0x

Kolik chceš, ale tak aby ti seděly data ;) a taky myslím, že každá přihláška stojí 20,-Kč, ale to nevím určitě

zvidavajanca*

Na to si přišla kde? Za přihlášku se platí většinou kolem 400,-, ale třeba na LF 600,-.. liší se to od školy/fakulty/oboru.

b

Zde mají přihlášky za 10,50 Kč sevt.cz/...

b, ty ses asi ještě na vysokou nehlásil, že? ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]