Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vysoká škola podnikání

Od: hello* odpovědí: 4 změna:

vsp.cz/... znáte někdo tuto soukromou školu? a zkušenosti? A dotaz. Moc jsem nepobral to školné. 37 tisíc semestr nebo rok? Děkuju

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ja to chapu za 1 rok (je to totiz se slevou za jednorazovou platbu oproti 19t pri dvou platbach za kazdy semestr).

Ale vice me zaujalo toto:

Pro absolventy vyšších odborných škol nabízí zkrácený program bakalářského studijního programu, kde výsledkem jsou DVA TITULY za 4 roky studia. Cena jednoročního studia činí zhruba 53 tis. Kč. pro denní formu, resp. 46 tis. pro kombinovanou formu studia.

No nekupte to, za tu cenu. 2 in 1 a jeste ve zkracenem terminu. Zkracovat to na 14 dni uz jim prislo asi trapne. A proto stoji soukrome skoly obecne za pikacu.

paw*
Ty 2 tituly jsou ale spise jen tahak na penize. To je lepsi jit jen na Bc a mas to za 3 roky. Mit 2 tituly ve stejnem oboru je kravina.

hodnocení

0x

nejlépe uděláš jak zavoláš na ministerstvo průmyslu ministrovi Jiřímu Ciencialovi, ten je rektor této školy, asi by měl o tom něco vědět*smich*

hello*
hodnocení

Tak tomu jsem se taky smál. :D Ale volat mu? Snad by mi měl přispět, ne? :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]