Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Můžu učit na základní škole bez uč. minima?

Od: aka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer, nevíte někdo, zda bych mohla učit na základní nebo střední škole angličtinu bez učitelského minima s tím, že bych si ho dodělala? Učím v jazykovce, žila jsem dlouhobobě v anglii mám TESOL. Těď mě přijali na vysokou, (kde si toto minimum můžu dodělat) a právě z časových důvodů by mi toto více vyhovovalo. Má cenu se pokusit školy kontaktovat?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

uska*
hodnocení

2x

Nevím jak ve velkých městech, ale na menších či vesnicích by vás vzali s podmínkou dodělání si ped. minima. U nás zrovna takto učí slečna na základní škole. Kontaktujte ředile jednotlivých škol.

aka*
hodnocení

uska-děkuji za odpověď. Vědět, že to jde mi dá víc odvahy je kontaktovat.

joudic*

odvahy... proste rozeslete zivotopis ;) nic vas to stat nebude

doplněno 23.07.13 00:23:

respektive, dostal jsem se uz na 2 lukrativni mista bez kvalifikace, dali prednost zkusenostem... takze to jde

doplněno 23.07.13 00:24:

+ souhlas s ivzez: naopak :)

doplněno 23.07.13 00:25:

dalsi vec, ucte sama, mate-li na to, netreba instituci, podnikejte ;)

iz*
hodnocení

0x

Zkuste to obráceně: Dejte si inzerát do Učitelských novin (je sice placený, ale na hledání místa dávají slevu), v němž uvedete vše důležité. Ředitelé Vás budou kontaktovat sami.

Většina míst pro školní rok 2012/2013 bývá obsazena již na přelomu května a června, koncem prázdnin a začátkem školního roku se bude obsazovat jenom to, co z nějakého důvodu nevyšlo. V průběhu školního roku seženete nejspíše jenom zástup/y za dlouhopdobou nemoc nebo MD.

Kdyby Vám to letos nevyšlo, začněte na příští rok inzerovat tak od poloviny dubna.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]