Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký školní batoh?

Od: martinka* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den, chci si pořídit nový školní batoh. Půjdu do devítky, takže bych potřebovala nejméně se třemi většími kapsami a mám ráda hodně takových těch přihrádek na tohle a támto, jestli rozumíte. Chci hlavně, aby se hned nerozpadl-aby byl kvalitní, cena max. 2000,- . Pokud o nějakém takovém víte, prosím pošlete mi odkaz. Děkuji předem ;)

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

2x

Jak psala Ivzez, prostě bych to moc neřešil. Mám tu taky noname batoh od vietnamců, obyč velikost, takový černošedý, jestli stál 350, tak hodně.

Vyztužení toho hlavního ucha je zohýbané od nošení, jinak viditelné opotřebení žádné. Uvnitř na jednom místě trochu řídne látka, kupodivu ne v žádném rohu, ale u zipu, kde se při zapínání vždycky čapne na stejném místě a táhne se za látku proti zipu. A to ho nemám jen rok.. spíš tak, od 2003? Přežil dva, možná tři roky střední, vodák, hory v zimě, hory v létě, dále přes čtyři roky obdenního nošení (nastřídačku s brašnou na ntb), cesty přes 3/4 republiky dvakrát týdně, prakticky všechny cesty na kole, nákupy (typu 4x mlíko + dvě petky), pak více než roční denodenní tahání krámů do práce, chaty, dovolené.. a je furt jak novej. Takže to, jestli bude nike, nenike nebo bagmaster, to je asi fuk. Kouknout, zkusit nacpat věcma, zkusit na záda, hotovo.

neo4440
hodnocení

0x

Nejlepší je dojít si např do nějakého obhodního centra a tam si batoh vybrat.Určitě ted budou mít velký sortiment

ron*
hodnocení

0x

Hlavně si vyber batoh, který bude mít pevná záda a nastavitelné popruhy. To je na batohu nejdůležitější.

hodnocení

0x

Tady by se snad dalo vybrat ( topgal.cz/... Nastavený filtr pro holku, devátá třída.

dzordz*
hodnocení

0x

Nic proti, ale batoh za dva litry by do tý školy snad musel umět chodit za mě.

I školní, turistické, sportovní, velké, nafukovací, značkové, kvalitní.. můžou stát tak šest, sedm stovek. Vlezl bych do nejbližšího sport a spol. a kouknul, co tam mají.

martinka*
hodnocení

Píšu cena do 200,- tak se nauč číst inteligente! ;)

ron*

Tak píšeš tedy do 2.000. *ee*Čtu to zřetelně. Za dva tisíce by byl hodně drahý, ale do dvou set kvalitní batoh? Tomu moc nevěřím.;)

martinka*
hodnocení

Překlep ;) za 200 to už rovnou mužu zajít do ťamíků ...nejsem rasista ale štve mě že má někdo takový názor když píšu do 2 tisíc.

iz*

Martinko, opravdu jdeš do 9. třídy dvě stovky se nepíší s třemi nulami)?

doplněno 19.07.13 19:49:

Já mám kupodivu dobré zkušenosti s levnými batohy od Wietnamců.

Protože se každý školní batoh rychle ušpiní a poměrně těžko se čistí, začala jsem kupovat levné batohy s tím, že bude stačit, když vydrží jeden rok.

Překvapivě vydržely i tři roky...

Treba to na poprve bylo mysleno v desetnicich.

Tak do 200 Kč nemáte šanci sehnat kvalitní batoh, který se vám po pár měsících nošení nerozpadne. Investovala bych do toho alespoň 500 Kč, ale i za tyto peníze neočekávejte kvalitu. Pokud má batoh něco vydržet, tak si minimálně připravte 1 000 Kč.

doplněno 19.07.13 19:23:

Tady můžete pohledat, lze tady nastavit částku i značku: skolni-batohy.heureka.cz/...

eulalie*
hodnocení

0x

Martinko, mrkni na Bagmaster.cz, já tam batohy kupuji. Jsou za rozumný peníz a hodně vydrží.

...tam kupuji ... hodne vydrzi...

Podle toho by to skoro vypadalo, ze moc nevydrzi, kdyz tam stale kupujes dalsi a dalsi.:)

doplněno 19.07.13 22:06:

Eulalie. Takze celkem sest let na stredni skole, pokud dobre pocitam?;)

eulalie*

No já čekala takovou odpověď. Na doplnění - kupovala jsem tam synovi do 1. ročníku střední školy batoh. Zelený. Vydržel mu celých pět let střední školy, akorát pro ten poslední rok si vydupal batoh nový, že už nechce být ve škole za zelenou žabičku. A zase máme od Bagmasteru. Ten teďka bude asi nosit na vysoké.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Za sebe doporučuju batohy DAKINE nebo LOAP.

Zajdi si do nějaké prodejny se sportovním zbožím (HUDY Sport, RockPoint apod. - nevím odkud seš a co tam máte). Jsou to batohy jako batohy, takže to není zase úplně jako školní taška. Dají se pak třeba použít i na výlet.

ronaldistka
hodnocení

0x
Já doporučuju batohy Loap nebo Topgal
Já mám osobně TOPGAL EFI 134,Má tři komory+3malé kapsy+ 2 na bocích

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]