Nejste přihlášen/a.
Dobry den prosim muze mi nekdo poradit jak je to s komisionalnimi zkouskami kdyz je moje 8leta dcera na trvalo v nemecku.Jsme zde od brezna 2013 do skoli zde chodila na uceni se nemeckeho jazyka.Dcera je autista 2 stupen a v srpnu ma nastoupit do 1 tridy.Je to jaksi zamotane,ale snad nekdo poradi.Predem dekuji.Omerova.
Má-li dcera, která dosud žila v ČR, nastoupit do základní školy v Německu, půjde možná o přezkoušení z němčiny.
V takovém případě bych doporučila navštívit web školy, do které má dcera nastoupit, a v kontaktech si vybrat, zda školu kontaktujete e-mailem nebo telefonicky.
Škola by Vám měla sdělit, co bude po dceři požadovat. Odpověděte by Vám podle mne měli i na e-mail.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.