Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zlé vzpomínky se mi vracejí

Od: tomasv odpovědí: 2 změna:

Ahoj před rokem se mi stala taková věc . Jak jsem nastupoval do 6.třídy tak jsem si vygeneroval strach na školu bál jsem se všeho v ní ale celý rok jsem to překonával . Těd začly prázdniny a mě se asi 1 zdálo o škole co se my stalo a tak začal jsem se do těch zlých vzpomínek vracet plného vzteku pláče beznaději myšlenky na smrt . a Těd se mi to zdálo asi 3 . Nevím co s tím furt je mi zle jako my bylo před tím a furt nato myslím a brečím nejde mi nato zapomenout a přestat myslet. Už nevím co s tím a je my hrozdně.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

2x

Ahoj Tomáši.

Jsou prázdniny a ty už teď máš strach ze září a z návratu do školy. Co zlého se ti ve škole stalo? Jde o prospěch, šikanu... jiný problém? Věř mi, že každý problém se dá řešit. Píšeš, že celý rok se ti dařilo problémy překonávat, což je velmi statečné. Ale možná je čas se někomu svěřit. Co rodiče, nějaký spolužák, kamarád. Svěř se, uleví se ti a určitě se dočkáš i pomoci. Hlavně se snaž na školu nemyslet. Věnuj se jakékoliv zábavě - koníčkům, choď ven, užívej si prázdnin. Vím, že tě to trápí, ale není všechno tak černé, jak se ti teď zdá. Hlavně si o tom s někým promluv. Držím palce.

hodnocení

0x

Je zbytečné,aby ses trápil.Svěř se rodičům a popros je,at tě vezmou k lékaři.Lékař ti od trápení uleví,věř tomu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]