Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak chápete tento text?

Od: mrtvyjozin odpovědí: 5 změna:

Ahoj,

chci si zažádat o odklad zápisu na jednu VŠ, není mi ale jasný jeden text a nechtěl bych to podělat. Jedná se o tento úsek textu:

Žádost se doručí:
poštou doporučeně na adresu xxx
osobně do Infocentra
e-mailem příslušné studijní referentce.

Znamená to, že to musím doručit všem nebo si stačí vybrat jeden způsob?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

4x

Dobrý den, řekl bych, že jde o výběr možností, jak doručit. Já bych volil tu první - doporučeně poštou.

Zdravím!

doplněno 14.07.13 16:18:

Počkejte si ještě na názor ostatních, ale různé žádosti se doručují jen jednou. Možná raději použít i ten mail (pokud ho znáte), ale už jen jako pojistku.

doplněno 14.07.13 16:22:

Pokud jste volil ten mail, tak budete možná požádán o následné doručení i písemného originálu.

mrtvyjozin
hodnocení

Díky, podle mě je to taky tak a už jsem to tam poslal (3 možnost - ručně podepsaná a nascanovaná žádost). Jen jsem si chtěl potvrdit, že to ostatní chápou stejně.;)

hodnocení

1x

Já bych to taky chápal jako možnosti, ve shodě s obecně zaužívanými zvyklostmi; už proto, že sice kdo nemá mail, jako by neexistoval, ale zákonná povinnost to není. (Ale pro jistotu se zeptejte na odborníka na zvyklosti pana prezidenta Zemana.*cert*)

iz*
hodnocení

1x

Nemáte-li zaručený elektronický podpis, potvrdila bych e-mail ještě doporučeným dopisem.

figurek*
hodnocení

1x

já bych vám radil kombinaci. Žádost naskenujte a okopírujte, kopii si nechejte, originál pošlete poštou.

Sken žádosti pošlete e-mailem na studijní oddělení příslušné referentce.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]