Nejste přihlášen/a.
Ahoj, stala se mi taková věc že sme se pohadaly s kamaradkou a ta postvala skoro celou tridu proti mě, nikdo se semnou nebaví a dělají mi jenom samé naschvaly nemam v teto škole žádné kamárády a zkoušela sem ríct doma jestli bych mohla jezdit jinam a naši řikali že nee a co se stalo atd a dybych jim to rekla ze nemam žádné kamarady tak by to řešili ve škole a bylo by to horsi prosim vas poradte mi jak říct rodičum že chci najinou školu předem děkuju.
Do jaké třídy chodíš? Nic si s toho nedělej můj syn má stejný problém jako ty, vyřešili jsme to tak, že dochodí tento ročník promluvila jsem si i s ředitelem školy aby věděl proč dítě přeřazuji. Zkus se svěřit rodičům určitě to pochopí, ale ty taky vydrž uvidíš, že i ve škole to pomalu, ale jistě utichne.
ahoj, Tvůj problém je zcela malicherný, přímo úměrný věku, předpokládám. Ve škole se pozorně uč, dělej si doma úkoly, připravuj se na další hodiny. Nestarej se o své okolí, dětské hádky a problémy po nich jsou většinou krátkodobého charakteru. Nebo se jedná o něco závažnějšího?
no sem v 7.třídě a je to strašný nwm jestli se to zlepsi a nasimse to bojim říct ale vyskoušim to dneska večer snimi probrat ale všichni o mě řikajíí jak sem namyšlená atd. a zas kamosky ktere mi zustali rikaj že to neumim bytnamyšlena tak já nwm co mam už dělat ale děkuju vam za odpovědi
Kacisku, neboj se, všechno přejde a zase bude dobře. Rodiče jsou tvoje opora a kamarádky, které se tě zastávají, taky. A po prázdninách to bude úplně o něčem jiném, budete starší a dětské spory budou zapomenuté. Držím palce.
Já bych Tvůj problém taky nezlehčovala,dovedu si představit ,jak trefně popsal hangar,jak takové spiknutí u žen vypadá.Navíc čeho si chlapi dokážou nevšímat,tak to naopak ženy vnímají víc než to třeba je.
Ale je fakt,že nic není na věky a časem Vaši hádku a rozpory překryjí jiné zážitky.Prostě toto ustoupí do pozadí,ale nezmizí.Leda byste si to s hlavním sokyní vyříkali.
Taky je třeba říct,že podobné šarvátky mají úrodnou půdu tam,kde se nic pořádného neděje,prostě z nudy.Když pak přijde neštěstí,nemoc nebo jiná závažná věc,všechny rozpory jsou velmi rychle zapomenuty a lidé táhnou za jeden provaz.
Držím palce na cestě ke zdárnému vývoji .Lenka
doplněno 18.04.09 21:54:hlavní sokyní
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.