Nejste přihlášen/a.
ahoj,
zvažuji si po letech dodělat vysokou školu. docela mě zaujali obory na CEVRO institutu. chystám se i na den otevřených dvěří, ale přeci jen reakce někoho, kdo tam studuje by mi fakt pomohl. zvažuji obor Politologie a mezinárodní vztahy...dejte vědět, zda někdo studuje a mohl by mi napsat víc.
díky
Ahoj,
já za sebe můžu CEVRO jen doporučit, fakt mě ta škola mile překvapila. Trochu jsem se bála, že to bude takové odflinknuté, že si v podstatě kupuju titul, ale právě naopak. Výuka je skvělá, opravdu jsem se dozvěděla spoustu nových a přínosných věcí, které i uplatňuji v praxi a učitelé jsou také super, vždycky je s nimi možnost se nějak domluvit. Zkoušky jsou těžké asi normálně, není to úplně zadarmo, ale asi ani není potřeba nějak extra šprtat, ale to samozřejmě závisí na konkrétním člověku a předmětu. Já jsem dělala právě tu politologii.
Ahoj. Já začnu na Cevru po prázdnináchMám vybraný obor bezpečnostní studia. Měla by to být novinka. Je to tedy navazující magisterské studium. Absolventi prý najdou uplatnění v managementu ozbrojených i neozbrojených bezpečnostních sborů. Jinak reference nějaké mám. Můj bratranec na cevru studoval a byl moc spokojen
Přijímačky jsou vpohodě. Je dobré se podívat na okruhy na webu Cevra. A být trochu v obraze, číst noviny, zprávy...
Jinak já jsem na Cevru druhý rok a jsem spokojen Cevro jsem si vybral kvůli specializaci...Bezpečnostní studia se nikde moc neučí. Padagogové jsou ve směs z oboru, takže učivo je propojené s praxí.
Myslím, že jsou to dobře investované peníze do studia!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.