Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v září nastupuji na střední školu a volila jsem mezi hudebkou a výtvarkou. Ani v jednom předmětu nejsem extra dobrá, ale něco čistě zazpívám. Mohli byste mi prosím poradit nějakou slavnější písničku (ne z trampského zpěvníku, prosím :D), kterou bych popřípadě v září mohla předvést učitelce?
Nejlepší by bylo, kdyby ji zpívala žena, ale nebyly tam moc výšky. Líp se mí zpívá dole )
Všechny písničky co jsem našla mi prostě neseděly... Třeba vy znáte nějakou lepší ) Byla bych vám moc vděčná!
Školou povinným přeji pěkný začátek práznin a těm pracujícím - pěkný začátek víkendu )
Hudební výchova na SŠ je něco jiného než na základní škole, pravděpodobně nebudete předvádět nic.
Nemá smysl hádat, co by ti mohlo "sednout", když nic nevíme o tvém hlasovém rozsahu, zájmech (kvůli textu), a když ani neuvedeš, co ti "nesedlo".
Písniček jsou spousty, šance, že by se někdo z nás trefil, minimální.
doplněno 28.06.13 20:58:Anittalentde, ano, jde především o základy hudební nauky, vývoj hudby a zařazení do celkového historického a kulturního kontextu.
Páárkrát do roka si můžete i zazpívat, (náš učitel si potrpěl na kánony), ale na zpěvu HV na SŠ (s výjimkou uměleckých a pedagogických škol) opravdu nestojí.
doplněno 28.06.13 20:59:Můžeš odpovědět alespoň na některou z mých otázek?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.