Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Mám takovou kamarádku jménem Eva a ona mě ze srandy bije (Tahá mě za vlasy, bouchá do ruky, štípe) a já jí to oplácím, teda se spíš snažím. Pořád jí říkám, ať toho nechá, že to není vtipný a tak, ale ona to dělá furt a ještě mi říká že ji to baví. A tak mě jednou bouchlla do nosu a zároveň zátáhla za vlasy, mě došly nervy a bouchla jsem ji až moc vší silou flaškou do hlavy (tím špuntem). Ona nikdy ve škole nebrečela, ale teď se rozbrečela. Naštěstí máme tak blbou třídu že si jí nikdo nevšímal a já se jí omluvila. Ona to přijala i když byla naštvaná a ještě mi to chtěla oplatit. (ona mi vždy pořád pomáhala, zastávala se mě a tak). Jak jsme šly ze školy, tak jsem jí cosi řekla, nevím co a ona ze mě před druhou hlkou začala dělat debila, že je to jasný a tak. Já jsem se naštvala a začala jsem po ní křičet , a ona: ,,Co křičíš, jak nějakej rozmazlenej fracek?!" A pak se začala před tou druhou holkou řešit ta boule. Pak jsme se začaly urážet ale já jsem to přehnala. Řekla jsem jí, že furt opakuje a stěžuje si mi to, že se jí rozvedli rodiče. A to jsem ji opravdu urazila a práskla jsem dveřma od mého domu. A teď, nevím co dělat. Co mám dělat? Mám se jí omluvit nebo co?
Ta slečna, o které si myslíš, že je tvoje "kamarádka", je normální slepice. S kamarády se člověk občas pošťuchuje, ale fakt nevím, proč by jí měla trpět neustálé obtěžování, tahání za vlasy apod. To se mezi kamarády nedělá, a pokud si tím něco dokazuje, je na tobě, jak dlouho to budeš snášet.
Maximálně bych jí řekla, že co jsem řekla, nebylo úplně příjemné, ale tak dlouho provokovala, až se ucho utrhlo. Ať se zamyslí nad svým chováním.
Toto není tvoje kamarádka. Toto je sketa nevychovaná. takových jsem už poznal dost. Mám na to svůj osvědčený lék ... nevšímat si jich. Taky jsem měl pár kamarádů na škole, co se asi nudili a dělali mi naschvály. Až jednou, když když pohár přetekl, rozhodl jsem se, že to nebudu dál snášet. Oplatil jsem stejnou mincí a výsledek? Naprosto tipycký pro tyhle lidi. Urazí se, nadávají, znovu oplácí (již oplacené, se slovy "já si nezačal) a nebo se rozbrečeli. Je to jasný náznak toho, že dotyční je egoista. Rozhodni se sama, jestli chceš s touto osobou dále být v kontaktu (jednou opustíte školu a půjdete každá jinam a pod.). A podle toho se k tomu postav. Rozhodně si to nenechej líbit, to není dobře.
Ahoj. Kamarádky se k sobě chovají úplně jinak. Pokud jsi si vědoma toho, že jsi to přehnala, pak se samozřejmě omluv. Pusa Ti neupadne. Ale já bych nechtěla za kamarádku ani jednu z vás...Kamarádství je úplně o něčem jiném. Popřemýšlejte obě dvě, zda nejde se k sobě chovat lépe a ohleduplněji, pokud spolu chcete dál kamarádit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.