Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám probmém se školou. Je mi 18 a jsem na konci 1. ročníku na jedné stavební průmyslovce na oboru Technické lyceum. Před rokem jsem na stejném oboru propadl z matematiky (neúspěch u reparátu). Teď po zopakování ročníku mám z matiky opět dělat reparát a bojím se, že to nezvládnu. Rodiče už mi nevěří a pracovat mě nechat nechtějí. Co by jste mi poradili? Předem díky..
Díky, ale právě o to jde.. Mě baví fotbal a posilování.. Na základní škole jsem problém neměl, a procházel jsem s jedničkama.., ale střední je už něco jiného.. Nemám vůbec představu o určitém oboru který by mě zaujmul a bavil
Jde o to, že když se dám teď na truhláře, tak nikde nemám žádnou jistotu, že ze mě bude úspěšný truhlář a dokážu se tím uživit..
Manuálně zručný.. těžko říct.. otec má autodopravu a je vyučený automechanik a doma sem tam na autě něco děláme, takže se trošku vyznám v autě.. k té zručnosti..když mi, někdo něco vysvětlí jak co dělat tak to zvládnu..,prostě, abych mohl říct, že jsem zručný to nemohu, ale kopyto také nejsem..
Má potom cenu dělat nějakou školu? Ta mi přeci jen zvedne šanci na získání zaměstnání, ale nezaručí mi to 100%ně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.