Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předměty na vš

Od: kam* odpovědí: 8 změna:

Ahoj měla bych dotaz, kde mam najít povinné a volitelné předměty vyučované na Vš? Jde mi konkrétně o Univerzitu Hradce Králové. A pak mám ještě dotaz, : co to znamená zápočet?

Děkuju

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

0x

K tomu zápočtu - někde je to tak, že bez zápočtu vás nepustí k řádné zkoušce. Zápočet se dává za splnění určitých podmínek daných vyučujícím - může to být např. nulová absence na přednáškách, seminářích atd.

hodnocení

0x

Zápočet je: vysokeskoly.cz/..., universita HK: uhk.cz/...

kam*
hodnocení

No já myslela kde konkrétně najít přehled všech předmětů. Stránky univerzity znám,ale ty předměty nemůžu nikde najít

thomas07*

Taky jsem pátral. Ale které předměty se týkají mne, to jsem z toho nepochopil.

isit.uhk.cz/...

Kliknout na PŘEDMĚTY a pak dole na VLOŽIT

doplněno 22.06.13 20:32:

Jo, nejprve klik na STUDIUM, PŘEDMĚTY, VLOŽIT

kam*
hodnocení

Asi jsem se špatně vyjádřila, já vůbec nevím jaké předměty tam jsou. Očekávala jsem ,že na netu mají někde třeba nějakou tabulku se všema předmětama. Ale dík za snahu

thomas07*

To se teda nechápem. Já vidím jasnou tabulku s předměty.

kam*
hodnocení

Normálně vidíš tabulku s povinnýma a volitelnýma předmětama pro obor management cestovního ruchu?

Já vidim tabulku: "Přehled předmětů" , ale jestli je to všechno pro management nebo ne , to nevim a jestli jsou volitelný nebo povinný taky nevidím.

martinaa*

Přednášky jsou většinou nepovinné, cvičení povinná. To tam je. A zda je to pro tvůj obor, to by bylo možná rozpoznatelné ze zkratky katedry - pokud je třeba cestovní ruch zkratka KRCR (možná je CR cestovní ruch), je velmi pravděpodobné, že se těmito předměty potkáš.

Navíc, pokud si rozklikneš kód předmětu (fialový), zobrazí se ti obor, pod kterým je zapsán, jako třeba zde isit.uhk.cz/....

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]