Nejste přihlášen/a.
Ahojky jmenuji se lucka a je mi 16 strasne se mi libi jeden kluk z vesnice.Jsem taky z vesnice.Porad hrajeme fotbal na hristi.Nevim co mam udelat.Jsem do neho zamilovana jenze nevim co mu mam rict.Tak mi poradte dekuju
2x
neboj pokud spolu chodíte ven a hrajete fotbal tak určitě mu nejsi lhostejná a taky se mu líbíš i když asi neví jak ti to má říci. Zkus se k němu někdy více přiblížit a pozoruj jeho reakci. A nebo se ho zeptej je to sice nejblbější způsob jak to zjistit, ale hned budeš vědět odpověď a na čem jsi.
1x
Neříkej mu nic.Po očku ho pozoruj,jako správné ženské ti příroda už sama napovíí jak to navlíct ,aby ti to řekl on.Má to však jeden háček,a sice on musí k tobě také sympatie.Buď milá,příjemná,usměvavá,to maj kluci rádi.žádný uzlíček nervů,nc takového.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.