Nejste přihlášen/a.
Ahojky jmenuji se lucka a je mi 16 strasne se mi libi jeden kluk z vesnice.Jsem taky z vesnice.Porad hrajeme fotbal na hristi.Nevim co mam udelat.Jsem do neho zamilovana jenze nevim co mu mam rict.Tak mi poradte dekuju
neboj pokud spolu chodíte ven a hrajete fotbal tak určitě mu nejsi lhostejná a taky se mu líbíš i když asi neví jak ti to má říci. Zkus se k němu někdy více přiblížit a pozoruj jeho reakci. A nebo se ho zeptej je to sice nejblbější způsob jak to zjistit, ale hned budeš vědět odpověď a na čem jsi.
Neříkej mu nic.Po očku ho pozoruj,jako správné ženské ti příroda už sama napovíí jak to navlíct ,aby ti to řekl on.Má to však jeden háček,a sice on musí k tobě také sympatie.Buď milá,příjemná,usměvavá,to maj kluci rádi.žádný uzlíček nervů,nc takového.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.