Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Libi se mi jeden kluk - jak ho oslovit?

Od: lucosekk* odpovědí: 3 změna:

Ahojky jmenuji se lucka a je mi 16 strasne se mi libi jeden kluk z vesnice.Jsem taky z vesnice.Porad hrajeme fotbal na hristi.Nevim co mam udelat.Jsem do neho zamilovana jenze nevim co mu mam rict.Tak mi poradte dekuju

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina*
hodnocení

2x

neboj pokud spolu chodíte ven a hrajete fotbal tak určitě mu nejsi lhostejná a taky se mu líbíš i když asi neví jak ti to má říci. Zkus se k němu někdy více přiblížit a pozoruj jeho reakci. A nebo se ho zeptej je to sice nejblbější způsob jak to zjistit, ale hned budeš vědět odpověď a na čem jsi.

lm®
hodnocení

1x

Neříkej mu nic.Po očku ho pozoruj,jako správné ženské ti příroda už sama napovíí jak to navlíct ,aby ti to řekl on.Má to však jeden háček,a sice on musí k tobě také sympatie.Buď milá,příjemná,usměvavá,to maj kluci rádi.žádný uzlíček nervů,nc takového.

alf*
hodnocení

0x

zeptej se ho jestli by nešel na kofolu. Když ho miluješ není co řešit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]