Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cevro institut

Od: lenuchapok* odpovědí: 17 změna:

ahoj, ráda bych se přihlásila na vysokou školu a zvažuji hodně CEVRO Institut - nemáte někdo nějaké zkušenosti a ohlasy. v současnosti je vysokých škol fakt velké množství a tím, že je soukromá, tak bych ráda neplatila peníze zbytečně.. takhle podle návštěvy a webovek na mě působí super, ale přeci jen bych ráda věděla víc info od někoho, kdo tam například studoval nebo to tam zná. díky moc

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

maru111*
hodnocení

0x

Ahoj,

já si tam dodělávám magistra (na oboru veřejná správa, bezpečnostní studia) a jsem moc spokojená. Je to tedy náročnější než jsem čekala, ale v naprosto únosné míře a aspoň mám pocit, že si titul jenom neplatím :)

jitka*
hodnocení

0x

Ahoj. Můj manžel studuje na Cevru už druhým rokem dálkově a je moc spokojený. Studuje bakaláře obor veřejná správa. Studium na této škole ho hrozně moc baví. Vychvaluje si špičkové pedagogy a skvělý přístup ke každému studentovi. Peníze to jistě vyhozené nejsou:)Až budu na mateřské, chci studium na Cevru také zkusit:)

lingina

Co říkáte na studium při MD?Dá se to zvládnout?Konkrétně dálkově na Cevru v Praze?Zatím ještě na MD nejsem, ale v dohledné době budu:)V práci mi nabídli lepší pozici, pokud si dodělám bc. Jen se bojím abych to všechno zvládla. Obor mám vybraný veřejná správa. Děkuji všem

splouchadlo
hodnocení

ahoj, no já osobně bych možná počkala nejdřív, jak budeš zvládat s malým miminkem...začátek může být náročný. já jsem na Cevru studovala a musím říct, že úplně nejlehčí to tedy není. sice je tam super přístup a určitě by sis vše nějak domluvila...ale jestli můžu doporučit, zajdi si na den otevřených dveří a uvidíš...stejně se po mateřské asi nebudeš hned vracet do práce nebo jo? :)

lenkapokodpove
hodnocení

ahoj, byla jse podívat na dni otevřených dveří a fakt mě to přesvědčilo. dokonce zvažuji, že bych šla na tu jejich roční akademii. je to výuka většinou o sobotách a byla by to dobrá příprava na případné následné studium..alespoň si to tam okouknu a o víkendech budu mít vždycky nějaké hlídání...takže uvidíme, ale ráda bych do toho šla.

gabule

Já jsem liberálně konzervativní akademii absolvovala úspěšně loni. K zahození to rozhodně není. Rozšíříš si přehled v odborných oblastech. Studium je zakončeno složením vědomostního testu, sepsáním eseje na zvolené téma a její obhajobu. Po úspěšném absolvování, dostaneš diplom liberálně konzervativní akademie.

barva

Ahoj můžu se zeptat jestli náhodou někdo neví jaké byly příjímačky (pohovor) na magistra ptali se hodně na ty otázky z okruhů a nebo to bylo v pohodě? děkuji :)

marijanka
hodnocení

no jako radši se na to jukni, myslím, že úplně tak těžké to nebude ale na něco se optat můžou. ale vzhledem k tomu, že máš už od někud bakaláře, tak bys to měla dát v pohodě..pokud není tvůj obor úplně mimo

barva

Ok děkuju :) no právě můj obor na bakalářovi byl cestovní ruch tak nevím ...jako základy ekonomiky mám ,ale to je tak celý ,mám z toho celkem strach jak to tam bude probíhat

estel

Na magistra nevím, ale já dělala loni příjmačky na bakaláře a bylo to úplně v pohodě. Teď už mám za sebou první rok studia a jsem na Cevru maximálně spokojená:)

mmevik
hodnocení

0x
Cevro jsem absolvoval bakalarske studium a musim rict, ze studium bylo mnohem narocnejsi nez jsem cekal - studoval jsem i na statni Vs a Cevro bylo pro me narocnejsi, zapocty byly tezke testy nebo ustne minimum sem. praci - nikoho nezajima, ze si zaplatila skolne vyhazuji opravdu hodne z 30lidi ve tride zbylo 12 z toho jen 6 promovalo v prvnim terminu... jednoduse odneses si tvrde vydrene vedomosti - ani jeden kredit neni zde zadarmo.. az se mi to obcas zdalo zbytecne moc prehnane.. ale opravdu ziskas pridanou hodnotu, ze skutecne neco umis a rozumis tomu! Zalezi jestli chce nekdo jen diplom nebo opravdu se vzdelat a posunout se nekam dal... sorry za gramatiku (ipad)
alice22

a jaký obor jsi studoval? já se chystám v létě na akademii a ráda bych pak i bakalářskské studium - nejspíš veřejnou správu. zatím jsem měla relativně pozitivní ohlasy, ale bojím se, aby to nebylo fakt nad moje síly

zuza*

no jsou pry odne dusledni co se tyce studia, neni to tam jen tak, taky se tam hlasim, ale mam rada vyzvy a tesim se! Super kvalifikovani ucitele a vsechno, ta skola je proste na urovni!

marijana
hodnocení

0x

zrovna aktuálně řeším nástup od října..za chvíli přijímačky..tak by mě zajímalo, jak tvé rozhodování dopadlo a případně zkušenosti z prvního roku? já sama jsem pro školu nadšená, ale recenze čtu všemožný a štve mě, jak je net přesycenej fakt kecama a člověk neví, co si z toho vybrat. jak se tam tedy někomu fakt osobně líbí?

jenda123*
hodnocení

0x

Mám za sebou 1. rok na Cevru a jsem fakt spokojenej. Zkoušky teda byly trochu záhul, ale jinak musím říct, že to rozhodně nejsou vyhozené peníze... Nejvíc oceňuju osobní přístup a na většině přednášek je učivo zaměřené hodně do praxe, hodně se diskutuje..což mi dává asi nejvíc.

jenda123*
hodnocení

0x

Doporučuji zajít na DOD Cevra...nejbližší je teď 1.7.2015 v Praze... a 2.7. v Krumlově..

Já jsem si také školy raději obešel a Cevro teda zapůsobilo...a jsem spokojenej... Ve zkouškovym sice mám trochu nerva, ale jinak skvělý... Letos jsem měl možnost jet na zahraniční praxi a hodně mi to dalo! A vyučující jsou ve většině fakt kapacity! Takže za mě - dobrá zkušenost.

sasanka*

Poslední možnost přijít se na Cevro podívat osobně...DOD 2. září 2015 v Praze, přihlášky se odevzdávají do 3. září.

Přijďte se podívat, já tam budu :)

Na Cervru si cením nejvíc, že se snaží propojit teorii s praxí, prostě to, co pak člověk opravdu v práci potřebuje. Škola mi dává celkový rozhled a nabízí mnoho praxí v prestižních společnostech.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]