Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, za pár dnů jedu se školou do Anglie a Francie a potřebovala bych poradit co s sebou jak do kufru tak do autobusu. Budeme tam 8 dnů. A co mám dát rodině ve které budu bydlet? Předem děkuji za odpověď. Kaja
Do kufru, pro vlastní potřebu:
* alespoň 4 trička, z toho dvě s dlouhým růkávem
* jedny náhradní kalhoty
* alespoň 4 páry ponožek
* alespoň 3 spodní prádlo
* jednu náhradní mikinu
* jedny náhradní boty, kdyby to, co si vezmeš tlačily
* nějakou bundu nebo deštník
* z hygienických potřeb:
** mýdlo
** sprchový gel + šampón
** deodorant nebo antiperspirant
** krém na opalování!důležité!
* dále:
** náplasti
** léky, které běžně užíváš, jinak nosní kapky, něco na průjem, paralen, něco pro alergii...
** nabíječku na mobil
Samozřejmě nějaké jídlo a pití... Nic dalšího mě nenapadá.
Peníze, doklady, cestovní pojištění, průkaz pojištěnce ZP - ověřit, zda platí v navštívených zemích.
Je to kluk, předpokládám. Ti si snad nemění trenýrky každý den za nové, nebo ano? Kdyby to byla žena, tak samo, že radím 8 kalhotek!
Aha, tak pro tazatelku, VEM SI SEBOU 8 KALHOTEK. Jo a když si žena, tak nezapomeň vložky nebo tampóny.
AhojNěco typicky českého a vyhlášeného ve světě-porcelán,sklo..Dvd s krásami naší země,a něco o ní...Jo,a udělej jim bramboráky,po těch se utlučou/vyzkoušeno/
A samozřejmě jim můžeš dát k tomu i recept
Já vezla Kolonády (kulaté lázeňské oplatky). Určitě neberte alkohol (pivo, víno, Bechrovka, ...), pokud vám není 18 let je to divné a nevím, jaká hranice je v UK, kdyby vám bylo míň může to být problém a je to divné.
Bylo mi 15, tak mi to přišlo vhodné. Sklo a porcelán se mlže rozbít a to se při nakládání a nevhodném zabalení může stát. Oplatky teda taky nejsou moc trvandlivé na pohyb, ale přežily
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.