Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na výlet do Anglie a Francie

Od: kajinek odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, za pár dnů jedu se školou do Anglie a Francie a potřebovala bych poradit co s sebou jak do kufru tak do autobusu. Budeme tam 8 dnů. A co mám dát rodině ve které budu bydlet? Předem děkuji za odpověď. Kaja

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Do kufru, pro vlastní potřebu:

* alespoň 4 trička, z toho dvě s dlouhým růkávem
* jedny náhradní kalhoty
* alespoň 4 páry ponožek
* alespoň 3 spodní prádlo
* jednu náhradní mikinu
* jedny náhradní boty, kdyby to, co si vezmeš tlačily
* nějakou bundu nebo deštník
* z hygienických potřeb:
** mýdlo
** sprchový gel + šampón
** deodorant nebo antiperspirant
** krém na opalování!důležité!
* dále:
** náplasti
** léky, které běžně užíváš, jinak nosní kapky, něco na průjem, paralen, něco pro alergii...
** nabíječku na mobil

Samozřejmě nějaké jídlo a pití... Nic dalšího mě nenapadá.

kajinek
hodnocení

Mockrát děkuji bezvadná rada co si vzít s sebou

hujer123*

Peníze, doklady, cestovní pojištění, průkaz pojištěnce ZP - ověřit, zda platí v navštívených zemích.

macaudio
Vidím dobře? Na osm dni troje spodní prádlo? Pokud se podle této rady řídíte sama také, no tak to je síla..

Je to kluk, předpokládám. Ti si snad nemění trenýrky každý den za nové, nebo ano? Kdyby to byla žena, tak samo, že radím 8 kalhotek!

hujer123*

Je to holka - píše: "potřebovala bych poradit"

Aha, tak pro tazatelku, VEM SI SEBOU 8 KALHOTEK. Jo a když si žena, tak nezapomeň vložky nebo tampóny.

kajinek
hodnocení

Děkuji ale zrovna tohle vím. A ja myslela ze vás napadne když se podepisuji Kaja tak to znamená Karolína

Nektery jmena to maj zajmavy.
Kamarad se jmenuje Karel a taky se podepisuje Kaja.

kajinek
hodnocení

To je pravda.

hodnocení

0x

Ahoj:)Něco typicky českého a vyhlášeného ve světě-porcelán,sklo..Dvd s krásami naší země,a něco o ní...Jo,a udělej jim bramboráky,po těch se utlučou/vyzkoušeno/:-D A samozřejmě jim můžeš dát k tomu i recept:)

kajinek
hodnocení

Mockrát děkuji za rady. Jsou super doufám že budu originální

zvidavajanca*

Já vezla Kolonády (kulaté lázeňské oplatky). Určitě neberte alkohol (pivo, víno, Bechrovka, ...), pokud vám není 18 let je to divné a nevím, jaká hranice je v UK, kdyby vám bylo míň může to být problém a je to divné.

Bylo mi 15, tak mi to přišlo vhodné. Sklo a porcelán se mlže rozbít a to se při nakládání a nevhodném zabalení může stát. Oplatky teda taky nejsou moc trvandlivé na pohyb, ale přežily :)

kajinek
03.09.13 19:55
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]