Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, začínám se učit ruštinu. Neznáte nějakou internetovou stránku, která by mi ve studiu pomohla? Aby tam byla např. gramatika, azbuka... nebo různé vychytávky, slovník do mobilu... prostě vše, co by se mi mohlo hodit.
Děkuji
Dobrý den, Maturoval jsem z RJ a to z donucení. Dnes to začíná být aktuální. WWW.slovnik.tisca/...
Dík, slovník se určitě bude hodit... a mám ještě jednu otázku, je ruština lehký jazyk ? Měla bych jí mít 1 rok na vysoké škole jako úplný začátečník (nikdy jsem jí neměla)... a zaslechla jsem, že je to jeden z lehčích jazkyků... tak jestli je to pravda? Jestli je hodně gramatiky a jestli je těžká... díííík
Ruštiny se rozhodně nebojte.Patřím do generace,kr´terá jiměla povinně od 4 třídy ZŠ a teď ,když se učím se synem němčinu a angličtinu teprve poznávám ,jak jsme to měli o hodně lehčí.
Internetovou stránku jsem nenašla, ale zaujala mne upoutávka na knihu a texty pro výuku ruštiny. A tak jsem si zopakovala azbuku a až jsem se divila, co si ještě pamatuji ze školy. No, nakonec to do nás hustili dosti dlouho a z ruštiny jsme dokonce maturovali. Ale určitě dá trochu práci zvládnout azbuku, ale jinak slova jsou v mnoha případech hodně podobná a ani gramatika není nijak zvlášť náročná. Hodně zdaru!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.