Nejste přihlášen/a.
dobrý den,
Nevíte jestli studenti ze zemí EU platí školné na Skotkých vysokých školách?
Mám v tom zmatek ,někde se dočtu že se neplatí ,někde jinde že se platí a jinde zas že se bude platit . Na stránkých školy se píše že mi školné zaplatí nějaká skotská agentura ale nic o tom jestli se jedná o půjčku nebo ne ,a na strankách té agentury jsem se taky moc nedozvěděla .
Tezko poradime, napred se vybira skola, posleze se vybira podle toho, jake mas moznosti. Kdyz ma skola uvedeno, ze plati nejaka agentura, musi zajemce jednat napred s agenturou. To ze vse nemaji na webu je normalni, zajemce musi nejak komunikovat. Skoly ve skotsku maji stejne jako kdekoliv na svete kazda jine podminky a pokud ma zajemce pocit, ze chce vedet vic, nezbyva nez na kontakt mailem. Je to bezne i u nas, mnoho nasich skol - zejmena tech soukromych udelujici kuprikladu stipendia v celem rozsahu poskytuje tyto informace pouze timto zpusobem.
Prihlasky na britske university se ale musi normalne pod/... daneho roku, jinak jsi povazovana za pozdniho uchazece, takze predpokladam, ze se ptas az pro pristi rok.
Skotske university zaznamenavaji velke narusty prihlasek z EU a obrovske previsy poptavky nad nabidkou az do pomeru 10:1 (The Guardian: Applications to S/...).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.