Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co mi hrozí za 10 neomluvenych hodin

Od: jarkad odpovědí: 5 změna:
Prosim reknete mi prosim co mi hrozi za 10 neomluvenych hodin?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

0x

Dle mého důtka ředitele, ale přesnou odpověď určitě najdeš ve školním řádu. Co ti hrozí doma, to neodhadnu...

iz*
hodnocení

0x

Počty neomluvených hodin si stanoví škola ve školním řádu, případně v další školní dokumentaci (systém odměn a trestů může být veden samostatně).

Netuším, jak je to v tvé škole, nicméně důtka ředitele školy se mi zdá za 10 neomluvených hodin moc. Tipuji to spíše na důtku třídního učitele.

Pokud bys 10 hodin zameškal/a v předmětu s dotací 0,5 až 1 vyučovací hodina týdně, nebyl/a bys v něm pravděpodobně klasifikován/a.

doplněno 14.06.13 17:07:

JarkoD, v žákovské knížce to nenajdeš.

Zmíněné dokumenty, jsou dostupné v sekretariátu školy, na vedení školy (ředitel, zástupce ředitele), měli by je mít i (alespoň třídní) učitelé.

Některé školy zveřejňují školní a klasifikační řád, rozvrhy hodin jednotlivých tříd, konzultační hodiny učitelů, ... na webu školy.

kokyno*

Na naší škole (střední) byla ředitelská důtka za tři neomluvené hodiny nebo za tři pozdní příchody.

(to samozřejmě vedlo k tomu, že když někdo cestoval směrem ke škole a viděl, že to nestihne, tak se radši otočil a šel si k nějakému lékaři pro razítko)

jarkad
hodnocení

Prave o tom nic ve ZK nemame a neni to blby kdyz dalsi tyden je pedagogicka rada a ucime se posledni 3 dny?

noltie
hodnocení

0x

U nás - SŠ, kde jsem učil., byla za 10 neomluvených hodin - trojka z chování.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma neomluvené hodiny

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]