Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ochotnické divadlo

Od: 123petr123 odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dostal sem za úkol udělat referát na téma "ochotnické divadlo". Ale nikde na internetu jsem o tomto tématu nic nenašel, a ani doma nemám žádnou knihu nebo encyklopedii s tímhle tématem. Můžete mi někdo poradit kde najdu něco z čeho by se dalo čerpat, popřípadě mi tu napsat nějakou obsáhlejší definici? Předem díky za odpověď

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ty jsi na internetu nic nenašel, já ano. amaterskedivadlo.cz/...

hata
hodnocení

0x

Záleží, na jaký předmět má referát být a jak má být obsáhlý. Odkaz výše je dost dobrý, já bych začala právě informacemi proč a jak začaly vznikat ochotnické spolky, kdy to bylo a jaké bylo jejich poslání a pak bych to vztáhla ke kraji ve kterém žiješ. Zaměřila bych se na nějaký třeba známější místní spolek ideálně s delší tradici a pohovořila o něm. Pokud je to na takovou tu školní ústní pětiminutovku mělo by to stačit

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, přidám Vám jeden odkaz a můžete se v referátu o tom zmínit. Zdravím!

cs.wikipedia.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]