Nejste přihlášen/a.
Možná by stačila kytka nebo svíčka jako dává každý, ale nemáí někdo nějaký originálnější nápad, čím nadchnout oblíbenou třídní učitelku na konci roku?
A dáváte dárky raději sami za sebe, nebo u za celou třídu, kterou má?
Prosím radu, co dát ženě učitelce.
Nechce se mi dávat kytka.. ZASE. Nebo mi poraďte, jaká pěkná květina neurazí. Děkujiii! ![]()
My máme PANA učitele, takže dostal nějaké ty klobásy, pštrosí paštiku a od holek kytičky. Jako koníček má železnici (já s kámošem také), tak jsme mu dali kalendář z vlastních fotek s vlaky a ještě další hromadu fotek na CD. Všichni co donesli čokolády a bonboniery, měli smůlu. Řekl jim, ať si to podělíme ve třídě. ![]()
NIC, učitel jen chodí do svého zaměstnání a bere za to plat. A´t nejsem až tak zlá, jedna kytka za celou třídu stačí. Nějaký čas jsem učila na SŠ a sama jsem požádala studenty aby upustili od všemožných dárků. První rok mi maminka upekla na konec roku rolády pro celou třídu a stalo se dobrou tradicí, že studenti se domluvili a jak někdo pekl už byly hody. Věřte, že vztah učitel-student nedělá žádný dárek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.