Nejste přihlášen/a.
Možná by stačila kytka nebo svíčka jako dává každý, ale nemáí někdo nějaký originálnější nápad, čím nadchnout oblíbenou třídní učitelku na konci roku?
A dáváte dárky raději sami za sebe, nebo u za celou třídu, kterou má?
Prosím radu, co dát ženě učitelce.
Nechce se mi dávat kytka.. ZASE. Nebo mi poraďte, jaká pěkná květina neurazí. Děkujiii!
My máme PANA učitele, takže dostal nějaké ty klobásy, pštrosí paštiku a od holek kytičky. Jako koníček má železnici (já s kámošem také), tak jsme mu dali kalendář z vlastních fotek s vlaky a ještě další hromadu fotek na CD. Všichni co donesli čokolády a bonboniery, měli smůlu. Řekl jim, ať si to podělíme ve třídě.
NIC, učitel jen chodí do svého zaměstnání a bere za to plat. A´t nejsem až tak zlá, jedna kytka za celou třídu stačí. Nějaký čas jsem učila na SŠ a sama jsem požádala studenty aby upustili od všemožných dárků. První rok mi maminka upekla na konec roku rolády pro celou třídu a stalo se dobrou tradicí, že studenti se domluvili a jak někdo pekl už byly hody. Věřte, že vztah učitel-student nedělá žádný dárek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.