Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

VOŠ a potom magisterské studium?

Od: overname* odpovědí: 3 změna:

Chápu to dobře, že pokud budu na VOŠ a vystuduju bakaláře, tak potom se můžu přihlásit na jakoukoliv VŠ a dodělat si dvouleté magisterské studium?

Mohl by mi tedy někdo poradit? Chtěl bych být logoped nebo být nějak zaměřen ve směru práva. Nebo podnikatelka. Můžete mi poradit nejakou VOŠ? Ale v oblasti Zlínského, MS nebo Olomouckého kraje. Děkuji.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

voš není bakalář ale DiS

doplněno 06.06.13 12:52:

takže nemůžeš.. musíš si dodělat po voš bakaláře

overname*
hodnocení

Jsem si říkal, že v tom něco bude! Děkuju

askmenow*

Často ale Vošky spolupracují s ěnjakou vysokou školou a bakaláře je pak možné dodělat za rok, místo klasických dvou. Takže by to bylo 3 roky VOS (a byl bys DiS.) + rok urychlené bakalářské (a byl bys Bc.) + dva roky magisterské jako normálně. Chce to se dobře informovat předem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]