Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obor: Monitorování životního prostředí

Od: overname* odpovědí: 1 změna:

Přemýšlím nad oborem MONITOROVÁNÍ ŽÍVOTNÍHO PROSTŘEDÍ, ale předtím bych chtěl vědět všechny klady, zápory... Jen chci zdůraznít, že jdu teprve do 4. ročníku. Doktor, právník, ekonom být nechci... A ani na to hlavu nemám. Pokud mi někdo o tom sdělí více, budu moc rád. Děkuji. Příjde mi, že školy o svých oborech moc sdílné nejsou... A třeba i uplatnění, co přesně bych jednou dělal. Děkuji. A ještě bych chtěl říct, že tento obor bych chtěl studovat na Slezské univerzitě v Opavě.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Zatím to v našem státě vypadá tak, že by tento obor mohl mít zelenou ale totéž jsem si myslela když šla dcera studovat sociální obor ústavy pro hluché, nevidomé, mentálně postižené se ruší a spousta vysokoškoláků s tímto oborem je bez práce nebo dělá něco úplně jiného. Váš obor to je hodně fyzika, chemie, matematika.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]