Nejste přihlášen/a.
Ahojky, je mi sice 13. let, ale zajímalo by mě s jakýma známka se můžu dostat na hotelovou školu. Když budu brát předměty : český jazyk,anglický jazyk,matematika,přírodopis,zeměpis,dějepis,informatika,výchovy (tv,pč,vv,ov,hv) a ruský jazyk
Ale to těžko říct... záleží na tom, jaký zájem a jak dobrých žáků o tu školu v ten rok bude, kolik zájemců budou muset odmítnout. Navíc nevíme, jestli chcete jít na nějakou obyčejnou nebo prestižnější hotelovku. A kde? Obecně vzato - nebudou třeba tak dobré známky jako na gymnázium, ale jestli vám tohle postačí? Přičemž větší váhu budou mít asi známky z jazyků.
Najdi si web hotelovky, o které uvažuješ, a tam informace o přijímacím řízení. Můžeš se inspirovat, jak to vypadalo letos, to ti dá nejpřesnější obraz, jak to může vypadat.
Třeba s tou češtinou budeš asi mít problémy... zkus se zamyslet, jak ji zlepšit.
Ahojky, je mi sice 13let, ale zajímalo by mne, s jakými známkamise mohu dostat na hotelovou školu? Když budu brát předměty : český jazyk,anglický jazyk,matematika,přírodopis,zeměpis,dějepis,informatika,výchovy (tv,pč,vv,ov,hv) a ruský jazyk.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.