Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám šanci dostat se na veterinu?

Od: misssam odpovědí: 9 změna:

Ahoj,chtěla jsem se zaptat jestli mám šanci dostat se na školu se zaměřením na veterinu.Ze všech předmětů mám samé 2 kromě zeměpisu.Ten mi dělá veliké problémy.Vychází mi 3-4. :/ Myslíte si,že mám šanci dostat se s takovýma známkama na střední školu? :) Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jm*
hodnocení

0x

To Vám nikdo takto neřekne, zkuste podat přihlášku a uvidíte. Každopádně bych na tom zeměpisu zapracoval.

rorys
hodnocení

0x

Nevím, ale zaujalo mě, že máš problémy se zeměpisem. To tě tak nebaví, nebo v čem je u tebe problém? Zeměpis není problémový předmět.

denita*

Je pravda, že většinou to není problémový předmět, také jsem ho tak, do loňského roku nebrala. Měli jsme totiž krásnou mladou úžasnou učitelku a - přesně, odešla na mateřskou. Dostali jsme staršího pána s očima koukajícíma každé do jiné strany, chodícího neustále v obleku a hlavně přepečlivého, nebo jak to napsat. Každý test má minimálně 40 otázek a každá druhá otázka má ještě podotázku. Otázky jsou velmi detailní a hlavně naprosto zbytečné. Plus z nich pravidelně vynechává sloveso, takže otázka pak zní "6x hospodářství Zambezi", což znamená napsat 6 jakýchkoliv faktů o hospodářství Zambezi, které jsme v nejlepším případě vůbec nebrali. Jestli mají učitele tohohle typu, musí se prostě zapřít a nějak se to na ten zemák našprtat. Smutné na tom je, že jim to pravděpodobně nikdy k ničemu nebude. Zeměpis býval ten nejlepší předmět ze všech. Ale teď půlka třídy pravidelně bojuje o 3. V dnešním světě už se člověk nesmí ničemu divit :D.

Juj, trochu jsem se rozepsala :D. K otázce, jak radí ostatní - zeptat se na dané škole. Zeměpis není pro veterinu nějak důležitý, takže bych to moc nehrotila :).

joudic*
hodnocení

0x

zemepis na veterine bude jen jeden rok... co je masox, je anatomie a nemoci a genetika, proti tomu je zemepis prochazka ruzovym sadem

rorys

Píšete, že zeměpis není pro veterinu důležitý, jenže se špatnou známkou se na ni nedostane.

denita*

Já jsem to totiž myslela tak, jako že se na veterině neučí hlavně zeměpis - není to hlavní předmět. Proto bude stačit, když se to nějak našprtá na lepší známku a sice mu možná pak v hlavě nic nezůstane, ale to ho ve studiu zrovna na veterině neohrozí. Nebude studovat zeměpis, ale zvířata.

hodnocení

0x

To nikdo předem neví. Záleží i na zájmu a počtu uchazečů. Budou rádi, když naplní třídu, ale může nastat opak a hodně žadatelů bude odmítnuto. Je to často podmíněno silnými a slabými ročníky.

S tím zeměpisem něco dělej. Když se umíš naučit dějepis či literaturu /o spisovatelích/, proč Ti nejde naučit se rozlohy, hl. města, řeky, obyvatelstvo apod. Zeměpis byl pro mě a myslím, že pro mnoho spolužáků naopak pohodovým a odpočinkovým předmětem. Žádné vzorečky, žádné poučky, žádné počítání!

Jinak ty dvojky nejsou až tak hrozné, je možné, že třeba v příštím pololetí /které bude důležité/, vytáhneš ještě něco z toho na jedničky. Hlavně se nepohoršit. Tak ať se Ti podaří. *placni*Jaga.

handule789456
hodnocení

0x

ahoj missam.

myslím si že máš docela dobré známky,ale jestli se chceš dostat na veterinu tak bych ti radila a by sis opravila ten zeměpis alespon na dvojku.přece jenom není těžké se ho naučit ne.

když tak napiš do které chodíš třídy abych to posoudila

ahoj Hanka

missa*
hodnocení

Chodím do 7. třídy. :) Tedy,teď už nikoli. :D
Zeměpis,mám na 2. :) Jsem velice ráda.
Já nevím,vždy mi zeměpis šel,ale od té doby,co jsem přišla do 6.třídy mi dělá obrovské problémy.Naopak fyzika mě baví a vzorečky nejsou problém.
Teď mám skoro samé jedničky,ale zeměpis pořád nezvládám.
Stačí se mne zeptat,jaké moře omývá Chorvatsko,jsem v koncích. :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]