Nejste přihlášen/a.
Já jsem ještě nedostala maturitní vysvědčení a chtěla bych jít na VŠ jenže z té školy mi napsali že mě neberou. Tak bych to chtěla zkusit ukecat, jestli mě vezmou když jim to vysvědčení donesu později. (jedinej problém je to, že jsem jim nedonesla vysvědčení) Za kým mám s tímto jít? A asi bych si s mím měla domluvit po mailu než tam pudu, nebo je to zbytečný se domlouvat mailem?
No, na VŠ bych to spíš než na ředitele viděla na studijní nebo děkanát fakulty pro studium. Co tím myslíte, že ještě nemáte maturitní vysvědčení? Pokud jde zase o ten cermaťácký srandofakt, že ho musí všichni z jedné školy dostat najednou, měli by to pochopit, že někteří adepti ho prostě k dispozici nemají...
Maturitní vysvědčení nemám, protože jsem dělala maturitu ještě dneska a vysvědčení budu mít až 7.6, takže bych jim ho donesla ten den nebo až 10.6 jestli to na ně v pátek bude pozdě (třeba jestli tam budou v pátek do 3). A asi bych tam měla skáknout a mám se předem na tom domluvit mailem nebo je to zbytečný?
Já bych zašla co nejdříve situaci vysvětlit osobně. Na studijním oddělení nebo na děkanátu určitě někoho zastihnete i bez předchozího objednání.
Dotaz není jasný. Přijímací zkoušky jsou většinou v červnu a je jasné, že když někdo maturitní vysvědčení ještě nemá, tak dodá později.
O jakou vysokou školu se jedná? Co přesně napsali z té vysoké školy?
Tyto záležitosti vyřizuje studijní oddělení dané fakulty, na webu jsou uvedeny úřední hodiny, bývají tam uvedeny i informace pro uchazeče a odpovědi na nejčastější otázky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.