Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fyziká. Pomóóc :OO :)

Od: kajuse odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, prosím Vás poradí mi někdo tuhle otázku? (na google jsem to opravdu nemohla najít). učitelka nám to zadala a já si s tím absolutně nevím rady. Děkuji předem. )

OTÁZKA:

Vroce 2005 se jedna z našich vodních elektráren umístila na 1. místě v anketě iDNES o sedm divů Česka.
a) O jakou elek. se jedná?
b)Kterými třemi nej... se tato elektrárna pyšní?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

3x

Tak ač vůůůůůůbec neumím na netu vyhledávat informace, tak na ten Tvůj dotaz mi stačilo 20 vteřin a vím to. Zkus hledat dál

kkkkkkk
hodnocení

nojo, ale já potřebuji především odpověd na to Béčko...aáčko jsem si našla sama ;)

dzordz*
hodnocení

2x

Nemohla? :P bit.ly/...

hodnocení

0x

Dlouhé stráně

největší reverzní vodní turbína v Evropě - 325 MW, elektrárna s největším spádem v České republice - 510,7 m a největší instalovaný výkon mezi vodními elektrárnami v ČR - 2 x 325 MW.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]