Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Družina má talent

Od: cissa* odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

zítra pořádáme Družina má talent. A já budu s kamarádkou dělat kouzla (já budu kouzelnice a ona má pomocnice) a chtěla bych se zeptat, jaká kouzla (pokud možno asistovaná) znáte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ne

počkej, takže ty jdeš zítra ukázat svůj talent, ale zatím vůbec nevíš co budeš ukazovat?

co znám? propadnutím mince plechovým víčkem (je potřeba oheň - to asi neprojde), klasika vytáhnutí kroužku z provázku, který po obou stanách někdo drží, hádání karty, vytahování předmětů z prázdné krabice,...

cissa*
hodnocení

Pár kouzel znám, ale ne tolik, že by se mi to vešlo do těch tří minut.*smich*

sarkaona*
hodnocení

0x

Já znám jen trik s provázkem a ten se sice popsat asi dá, ale měl by se spíš vidět... každopádně si myslím, že je skoro pozdě teprve teď shánět nějaká kouzla...
karetni-triky-navod.under/...

hodnocení

0x

Hezky efektní by bylo udělat horký led (video níže), bohužel už to asi nestihneš připravit. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]