Nejste přihlášen/a.
Ahoj. V pondělí mám písemnou zkoušku (zámečník) půjdu v obleku,ale do čeho si mám vzít věci? (pravítka,tužky,kalkulačku)
A nevíte jak moc je to těžký? na vysvědčení sem měl jednu trojku,ale to mi u zkoušky asi bude málo platný,jen nevím co se přesně naučit
Jestli bude stačit co sem pochytil ve škole,nebo se ještě něco učit?
Jestli si pamatujes co ses ve skole naucil, tak si to v rychlosti pripomen a stacit by ti to melo. Urcite ale ve skole opakujete kompletni ucivo, a rozebirate podobne otazky jako meli na zkousce v minulem roce. Je treba vedet zaklady. Veci si vem do tasky, batuzku, kamkoliv. Hlavne no strese, a bud v pohode. Punkere.
Nějak jsem z tvého textu nepochopil, o jakou písemnou zkoušku ti jde - o odbornou písemku? Pokud ano, kromě nějaké té teorie by ti na v podstatě všechno měly stačit strojnické tabulky - co člověk si člověk normálně nepamatuje, to se tam dá dohledat (předpokladem je samozřejmě v těch tabulkách umět hledat).
Celkově v tom nehledej vědu - pokud si prospíval s prospěchem jak píšeš, měl bys tu zkoušku dát "levou zadní"... Hlavně nezmatkovat.
Hodně štěstí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.