Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Závěrečná zkouška

Od: punker* odpovědí: 4 změna:

Ahoj. V pondělí mám písemnou zkoušku (zámečník) půjdu v obleku,ale do čeho si mám vzít věci? (pravítka,tužky,kalkulačku)

A nevíte jak moc je to těžký? na vysvědčení sem měl jednu trojku,ale to mi u zkoušky asi bude málo platný,jen nevím co se přesně naučit :)

doplněno 29.05.13 14:11:

Jestli bude stačit co sem pochytil ve škole,nebo se ještě něco učit? :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

Jestli si pamatujes co ses ve skole naucil, tak si to v rychlosti pripomen a stacit by ti to melo. Urcite ale ve skole opakujete kompletni ucivo, a rozebirate podobne otazky jako meli na zkousce v minulem roce. Je treba vedet zaklady. Veci si vem do tasky, batuzku, kamkoliv. Hlavne no strese, a bud v pohode. Punkere. ;)

punker*
hodnocení

Teď už neopakujem nic,ale něco málo sme si řekli. Teď už máme volno na přípravu :) Tak jasný že batoh mě napadl,ale batoh ke kvádru? :D

doplněno 29.05.13 15:09:

ikdyž to je asi jedno,tam to stejně sundám :D

ronyx*
hodnocení

2x

Nějak jsem z tvého textu nepochopil, o jakou písemnou zkoušku ti jde - o odbornou písemku? Pokud ano, kromě nějaké té teorie by ti na v podstatě všechno měly stačit strojnické tabulky - co člověk si člověk normálně nepamatuje, to se tam dá dohledat (předpokladem je samozřejmě v těch tabulkách umět hledat).
Celkově v tom nehledej vědu - pokud si prospíval s prospěchem jak píšeš, měl bys tu zkoušku dát "levou zadní"... Hlavně nezmatkovat.
Hodně štěstí.

punker*
hodnocení

Jojo jedná se o odbornou písemku. Tabulky co budem potřebovat prý budem mít k dispozici,takže snad pohoda :)

Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]