Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
letos k nám přišla jedna holka. Chová se ke mně pořád jinak. Třeba když lezu na tyč v těláku (moc mi to nejde, většinou vyšplhám jen do půlky) tak se mi do očí vysměje, že neumím lézt a přitom ona na tom jen tak vysí. Jenže jindy mě zase chválí až jsem z toho unavená. Když se jí chci zeptat, co se to děje, odpoví, že se o to nemám starat a s nosánkem nahoru odkráčí, nebo řekne, že se to neděje, proč by se ke mně měla chovat škaredě, když jsem tak úžasná? (Podle toho, jak se zrovna rozhodne jak se ke mně chovat). Nevíte někdo, proč by se tak mohla chovat?
Může mít nějakou psychickou nemoc, může být na drogách, může být jen "blbá", protože je v pubertě a nezvládá to. Každopádně nejlepší bude jí vymezit hranice, aby pochopila, že se nemůže chovat jak ji zrovna napadne. Je na Tebe hnusná? Tak ji ignoruj nebo nějak setři. Podlézá? Opět setřít. Možná když Tě chválí, tak se ve skutečnosti pokouší o sarkazmus nebo ironii a potom ostatním holkám povykládá, jak jsi blbá, že to nechápeš. Takže odpověď ve stylu "jestli já jsem úžasná, tak Ty jsi přímo miss world, jsi prostě tak dokonalá, že se staneš zaručeně královnou vesmíru" rozhodně nemůže uškodit
Cisso, možností je více, určitě ještě mnohem více, než napadne mě. Možná jen neví co chce, možná je silně náladová, ale možná je za tím něco jiného - říkáš, že k vám přišla letos, takže už do sehraného kolektivu? Třeba jí jde jen o to zaujmout, získat si něčí pozornost - a nenapadá ji jiná cesta. Takhle tě donutí o tom (o sobě) přemýšlet. No a nebo má jen takový podivný humor - ten výsměch je opravdu ponižující výsměch, nebo je takový ha-ha?
Má nějaké jiné kamarády? Chová se ke spolužákům podobně?
Už se zabydlela a celá třída ji "miluje". Nikdy se k nikomu nechovala (a ani se momentálně nechová) jako ke mně. Ale poslední dobou je taková, že se snaží zaujmout učitelku (žaluje, šprtá se). Ten výsměch je ponižující, ale stejně si všichni myslí, že to byl jen "blbej humor". Mě to tak nepřijde.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.