Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak napsat závěr práce

Od: anonymkas* odpovědí: 1 změna:

Jsem v deváté třídě ZŠ a jako každí deváťáci děláme i my letos závěrečné práce. Píši o Velké pardubické. Problém je, že nevím, co dát do závěru. Úvod jsem ještě tak nějak dala (napsala jsem, proč jsem si toto téma vybrala a že bych touto prací chtěla seznámit čtenáře s tímto dostihem atd.), ale nevím, co dát do závěru. Vím, že tam má být, co bylo cílem práce, ale vlastně to pak skončím u toho stejného, co je napsané v úvodu ... Vážně nevím, prosím poraďte. *nevi*

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

tlapka*
hodnocení

2x

Možná metody, jakými jsi pracovala, nějaké celkové shrnutí probíraného (průvodce historií? Popis pravidel, organizace? Srovnání s ostatními závody v ČR, Evropě?) a třeba nějaký fakt, na který jsi nečekaně narazila. Nám říkali, že tam máme napsat, nakolik se nám povedlo napolnit záměr práce - a nestydět se přiznat, když jsme se od něj trochu odchýlili a nakonec se věnovali trochu jinému pojetí. :) No a nebo bych tam dala, že jsem třeba tímto textem prokázala, že VP můžeme považovat za kvalitní závod, konkurenceschopný ostatním. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]