Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti se SOŠ obor sociální činnost ... za každou informaci o tomto oboru budu ráda díky
Děcka z těchto škol jsou pro normální život úplně nepoužitelné. Stávají se z nich milovnící menšin. Pouze však do té doby, než s nimi přijdou prakticky do styku. Nechápu co jim tam tlačej do hlavy
Všichni nejsou rasisité! Včetně mě. Nejsem rasistka a jsem na to hrdá! Je to škola jako každá jiná.. Takže se uklidni a di si to psát do svého " tajného " deníčku.. =)
Nebavím se o rasismu ale o normálním pohledu na věc. Lidi, které jsem potkal a měli tuto školu, měli na život úplně jiný pohled na svět "růžové brýle". Navíc nevím, jak Vy já jsem slušně vychovaný a netykám Vám, nepásli jsme spolu kozy. A jsem úplně v klidu narozdíl od Vás, když se tu tak nervujete.
Dobrý den, najděte si školu, kde se tento obor vyučuje a které je ve vašem okolí na těchto stránkách seznamskol.eu/... a zeptejte se v diskuzy, která je umístěná u každé školy. Určitě Vám tam někdo poradí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.