Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké mate se školou zkušenost?

Od: katykaty* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti se SOŠ obor sociální činnost ... za každou informaci o tomto oboru budu ráda díky :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

0x

Děcka z těchto škol jsou pro normální život úplně nepoužitelné. Stávají se z nich milovnící menšin. Pouze však do té doby, než s nimi přijdou prakticky do styku. *smich* Nechápu co jim tam tlačej do hlavy *nevi**zed*

katykaty*
hodnocení

Vůbec nechápu proč by měli být pro život úplně nepoužitelné *nevi*

ans

Všichni nejsou rasisité! Včetně mě. Nejsem rasistka a jsem na to hrdá! Je to škola jako každá jiná.. Takže se uklidni a di si to psát do svého " tajného " deníčku.. =)

repkin*

Nebavím se o rasismu ale o normálním pohledu na věc. Lidi, které jsem potkal a měli tuto školu, měli na život úplně jiný pohled na svět "růžové brýle". Navíc nevím, jak Vy já jsem slušně vychovaný a netykám Vám, nepásli jsme spolu kozy. A jsem úplně v klidu narozdíl od Vás, když se tu tak nervujete. *pivo*

petranovackova
hodnocení

0x

Dobrý den, najděte si školu, kde se tento obor vyučuje a které je ve vašem okolí na těchto stránkách seznamskol.eu/... a zeptejte se v diskuzy, která je umístěná u každé školy. Určitě Vám tam někdo poradí ;)

ans
hodnocení

0x

Taky bych tam chtěla jít. =) SUper škola, jedna je v Brně, Jaselská. Tam chodila moje ségra na zdrávku. =)

Jinak tam chodí její kámoška a říkala, že je to tam jako dobrý, že tam sou aji dobrý děcka a tak. .=)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]