Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je mi 17 a už hodně přemýšlím o budoucím životě. Chtěla bych se věnovat mezinárodním vztahům, ještě sice netuším, jakou konkrétní práci v tomhle oboru, ale snad mám ještě čas. Napadlo mě ale, že bych si udělala nějaké pedagogické minimum a šla hned po škole učit někam na gympl a při tom ještě studovala na tu "opravdovou" práci, která je mým snem. Inspirovala jsem se jedním profesorem, který u nás učil,dodělával si školu a pak odjel dělat kariéru do Ameriky. Nevíte, jak to funguje, nemáte s tím někdo zkušenosti?
Uvítám jakékoliv rady, i třeba konkrétně, kde co je (bydlím v Brně a ráda bych studovala zde). A i nějakou pomoc ohledně mezinárodních vztahů, co můžu dělat potom za práci, atd.. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.