Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
studenti z větších dálek mají na VUT dle rozhodnutí rektora nárok na ubytovací stipendium. V systému máme zadáno číslo účtu, kam nám peníze chodí. Nejedná se o zábratnou částku, je to například 2.000 za 4 měsíce, ale i tak to potěší.
Nedávno jsem změnil banku, a tak jsem měl v systému VUT uvedeno staré číslo účtu. Přišel mi email, že bylo odesláno stipendium, ale na to staré číslo. Tím se částka vrátila zpět na VUT. Psal jsem referentce, která má stipendia na starost, jestli by mi ho nemohli poslat na jiný účet a bylo mi sděleno, že se posílá pouze jednou.
To jako propadne ve prospěch VUT? Nemám nějakou šanci, jak jej získat?
Díky za odpověď.
Dobrý den, myslím, že pokud Vám bylo stipendium jednou přiznáno, tak na ně máte nárok, resp.
musí být vyplaceno a škola si ho nemůže ponechat. Zkuste oslovit nadřízeného pracovníka té referentky a informujte ho o problému, vysvětlete situaci a požadujte zaslání na správný účet.
Nejdříve slušně a pokud to nepůjde, tak začít "vyhrožovat" stížností nebo advokátem. Myslím, že jde jen o silnou neochotu jedné "důležité" referentky pohnout zadkem. Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.