Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Móda - na jakou jít školu?

Od: martulka* odpovědí: 2 změna:

Jsem v 8 třídě a už by jsme se měli rozhodovat na jakou školu půjdeme.ale já nevím na jakou.Strašně ráda nakupuju baví měmoda..ale nevím na jakou školu jít.Jinak mám ještě 1 z angličtiny a němčiny ale matematika a fyzika mě nejde vůbec..poraďte prosííím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

saimon256*
hodnocení

0x

ono ak chces vseobecne vzelanie a chces pokracovat vyskou tak chod na vseobecny gympel...v tom pripade nic nepokazis. tak som to spravil ja. je jasne: nie je to najlepsia skola , ale ma to dve velke vyhody: usetril som jeden rok tym ze som siel z 4. triedy na 8rocne(kde sa deviatka vynechava) a skolu mam v meste v ktorom byvam (vzhladom na to ze je male nemusim dochadzat autobusom)

zpivacikrava
hodnocení

0x

Ahoj..hele jestli te bavi ta moda opravdu hodne...sla bych do modni navrharky...nwm jak ses na tom s kreslenim , geometrii a vkusem ale to uz by se nak dalo dohromady :) ted musis posoudit sama jestli by te to bavilo CELEJ ZIVOT!a nebo si zajistit neco kam bys sla kdyby te tohle po nakym case prestalo bavit...mimochodem sem taky v osmicce a taky vubec netusim kam mam jit...dojdi si k psycholozce s mamou ja tam budu taky udela ti naky testy a pak rekne tvoji mamce treba 3 obory ktery by te nejvic bavili stoji to nak 1500...a fakt nad tim premejslej

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]