Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomlouvají kvůli push-upce

Od: anonym00* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, tak jak bych začla. Ve škole a ve třídě jsem celkem oblíbená, ale máme takové spolužáky, že by se z nich jeden poblil, nadávají, pomlouvají, šikanují atd. O víkendu jsem na Instagram, kde dávám fotky skoro pořád a taky moc přátel ho nemá, a tak neví, co přidávám a komunikuji s lidmi z jiného města, země aj. dala fotku v nových plavkách, jenže mám malé prsa a jsem si toho vědoma, tak jsem si chtěla zvýšit sebevědomí a koupila si v obchodech běžný vystužený plavkový vrch, není to klasická super push-up jak např. z New Yorkeru apod., ale jenom jako třeba obyčejná podprsenka.Fotka měla úspěch, protože mám docela dobrou postavu, ale všimla si ji i má nejlepší kámoška, která mi hned na facebooku psala, jak je boží atd. Jenže když jsem přišla do školy, tak mi druhá kamarádka stihla vyslepičit, že fotka už proletěla celý facebook. Uvědomila jsem si, že jsem ji tam já kráva dávat neměla, ale už bylo pozdě. Prý mě ve vedlejší třídě i v naší pomlouvali a smáli se mi, že jsou úplně vycpané a pár mi jich to řeklo i do očí, a to včetně "kamarádek". Fotku jsem hned smazala, ale to ponížení asi už nesmažu. :( Vím, neměla jsem ji tam dávat, ale chybama se člověk učí. Nevím, co je špatně, ale viděla jsem i holky, co si kupují super push-up, která není jenom vystužená, ale hodně vycpaná a nic. A navíc jsem se dozvěděla, že na tablo budeme fotit Havaj a paní učitelka navrhla, že by holky mohly mít vrch plavek a na to nějaký květovaný náhrdelník, ale OPRAVDU nestojím o takové fotky vyvěšené ve městě a ještě větší posměch. A učitelce to klidně i natvrdo řeknu, nebo se fotit nebudu, protože už za mnou byl spolužák, a hned mi připomněl, že se budem fotit v plavkách! Celý den jsem pak ve škole byla zamlklá, nevím, co mám dělat, celkem mě jejich chování mrzí. :-/ :(

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

3x

Jo, tak nejblbější reakce na nějaké hloupé řeči je smazat fotku a strčit hlavu do písku jako pštros. A čeho tím dosáhneš? A jaké ponížení, když máš pěknou ppstavu? Minimálně půlka ženských nosí push-upky, aby měly větší prsa, včetně mě, to klidně přiznávám. A přece nesmažeš pěknou fotku jen proto, že ti nějaká slepice řekla, že je máš vycpaný, ne?;)

Jak jim ukážeš, že nejsou vycpaná, aby jim sklaplo? Když to uvidí na vlastní oči. Takže se focení neboj a naopak to ber jako příležitost, jak jim zacpat pusu:) A propo - holky pomlouvají a smějí se tomu, komu závidí, na to nezapomeň. Takže jim s klidem řekni - no jo, nezáviď (nebo něco podobného).

A na takové "kamarádky" se vykašli. Skutečné kamarádky by tě podržely.

hodnocení

3x

Proč se hned ježíš? Ty ani sama nevíš, co vlastně chceš.

Sama jsi se zviditelnila a když se to rozjelo, smazala jsi to a tvrdíš, že se cítíš ponížena. Ale kdo Tě ponížil? Nebyl to nikdo jiný, než Ty sama. Tak musíš dát vinu jen sama sobě, pokud si to opravdu dovedeš přiznat.

Se třídou bych se ¨fotila klidně. Předtím jsi se ztrapnila jen sama a sebe, te´d bude na tablu celá třída a všichni v plavkách. Tak opravdu vyčnívat nebudeš. A když jste kolektiv, tak ho netrhej a chovej se jako ostatní. Podle mě byla daleko víc provokativní ta Tvoje jediná fotka, než bude ta celokolektivní. Mládí je veselé, tak proč ne.

Pro odlehčení: za mých mladých let nebyly počítače, takže jsme na ně ve chvílích nudy nemohly vkládat žádné fotky. Tudíž jsme pak neměli žádnou ostudu. To bylo dobré. Jinak - kdo ví, co bychom také zkusili? :D

Jenom jedna ze spolužaček byla v horních partiích hodně plochá a protože žádné "pušapky" tehdy neexistovaly, dala si do podprsenky stočené ponožky. Při těláku jsme dělaly výmyk na hrazdě a ty ponožky jí vypadly. To bylo smíchu, div tělocvična nespadla!

Takže - za své chování si můžeš jen sama. Proto se nečerti a klidně se foť s ostatními na tablo stejně jako oni. Určitě se budeš cítit líp, když budete všechny stejné, než kdyby ostatní děvčata byla za havajky a Ty třeba upnutá v kostýmu pro jeptišku. Nemám pravdu? :D Jaga.

hodnocení

1x

zajimave jak lide hnedka , kdyz ma nekdo super postavu a je pekny tak musi neco najit jak by zavideli , proto neresit a mit sve ego ... oni jenom zavideji! chcou byt jako ty ... a co , ze mas pushup? Vsak proc bys mit nemela? i male prsa jsou krasne , jinak klidne muzes tu hodit foto a my ti reknem pravdu.

hodnocení

0x

Dobrý den. Nenechte si srážet sebevědomí. Ne na darmo se říká, že ti, jejichž chování je nejsměšnější, první pomlouvají druhé. Berte to z té lepší stránky _ stala jste se populární, stojíte lidem za povšimnutí...Ono nakonec všechno zlé je k něčemu dobré. A když se budete zabývat hloupostí druhých, ztratíte zbytečně moře svého času...Nemějte z toho komplex - jste jaká jste, mějte se ráda a pomluvám nepřikládejte váhu, jakou nemají...I kdybyste nosila cokoliv, je to jen a jen Vaše osobní věc. Kritiků se najde všude plno, i kdybyste byla naprosto dokonalá ve všech směrech...

honzmalatny*
hodnocení

0x

To neřeš,vždy se najde někdo,komu budeš trnem v oku.třeba je to závist,nevím neznám Tě,třeba závidí postavu,odvahu žes do toho šla.Tohle je moucha,v životě tě čekají daleko horší věci.

Já osobně bych do toho focení šel a natruc ukázal že na to mám.,A užil bych si to.Hlavně se usmívej.Jak se říká dobrá nálada všechno nevyřeší,ale nasere tolik lidí kolem že je dobré si ji udržet.Hlavu vzhůru princezno.

andrea*
hodnocení

0x

Já to ještě doplním jedním videem:

Podívej se na něj ;) , snad povzbudí :) .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]