Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký je to herec?

Od: koalicka77vgg odpovědí: 12 změna:

Zjistěte nadmořskou výšku nejvyšší hory státu Jižní Korea. Získané číslo odpovídá roku narození slavného amerického herce. Den narození je 28. listopadu. Napište příjmení tohoto herce. :)

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ed Harris

csfd.cz/...

doplněno 12.05.13 20:40:

Psal jsem to mnohokrát a píšu to znova: smyslem téhle site je dávat odpovědi a ne vychovávat nebo štengrovat uživatele.

Vždycky se najde snaživý ... *bzum*

Sorry Jethro, ale nemůžu si pomoct.

majsterjoe*

naopak se jethra musim zastat. Tady jste na poradne a ac vim jak otazky co se skoly tykaji tady funguji, pravidla teto poradny jsou jasna.

doplněno 12.05.13 20:42:

Budme preci radi, ze zde chodi nekdo novy. Budme radi ze se lidi ptaji. Od toho poradna funguje. Nebyt ji, clovek si asi poradi i pomoci googlu, ale neni lepsi se poptat kdyz takova sluzba existuje? Znate to. Lina huba hole nestesti.

Nekomu kdo se pta na zapojeni zasuvek taky neporadite at jde do skoly, nebo at si precte potrebnou literaturu, ze tam odpoved najde.

doplněno 13.05.13 08:17:

Pravidla Z1 a Z4 nejsou nic?

Pak tedy navrhuji aby otazky skoly a vzdelavani byly presunuty do volne diskuze.

Ano, pravidla jsou jasná:
Poradte.cz chce pomoci všem, které trápí otázka, na kterou neznají odpověď. Někdo zadá novou otázku a ostatní se mu pokusí pomoci najít správnou odpověď.
Já osobně si myslím, že je tazateli prospěšnější pomoci mu NAJÍT správnou odpověď, třeba i podáním návodu, jak na to, kde to hledat, jak se dostat ke správnému výsledku či odpovědi, než mu to naservírovat hotové.
Naučit ho myslet, naučit ho způsob, a samostatnost. Nebude vždy poradna.
Souhlasím, že mravokárné řeči a podceňování nejsou vhodnou cestou. Je ale jasné, že řešit jednoduché úlohy za jiné, není zrovna tak vhodné.
Raďme!
doplněno 12.05.13 21:55: Poradte.cz:
Někdo zadá novou otázku a ostatní se mu pokusí pomoci najít správnou odpověď.
Nikde v pravidlech není napsáno: a ostatní to za něj vyřeší...
Jsem pro, navest uživatele, aby na to přišel sám je v pořádku. Pokud na to nemůže přijít nebo mu chce někdo rovnou říci řešení je to také možné. Pomůže oboji. Je to jen otázka přístupu. Více lidí = více možných přístupů. Problém v tom nevidím.

tlapka*
hodnocení

1x

Není to tak těžké, zkus tuhle stránku: historyorb.com/..., vpravo zadat datum narození (tu výšku hory=roku vygooglíš za pár vteřin). :)

doplněno 12.05.13 20:01:

Co ještě chceš víc? Abychom ti naservírovali přímo to jméno? A co když budeme zlí a řekneme ti špatné? Jak si to ověříš? *cert* Návod máš, a trochu snahy to chce - vždyť zadáním dotazu tady s tím máš víc práce, než když si to najdeš sama! :D

koalicka77vgg
hodnocení

prosím spěchá!*slunce*

claire*

Hledání trvá ani ne minutu! Tak jaképak "prosím, spěchá"?! Trochu se snaž. Mimochodem ten herec je sympaťák, líbil se mi v jednom filmu z r. 2010 ;)

Nádherná a velice triviální otázka,trvalo mi to cca 10 sekund*tuc*Namáhej si mozek,ve třídě s tebou sedět nebudeme:D

doplněno 12.05.13 20:12:

Jethro:pokazils to*bum*

hodnocení

1x
Najdi si údaje o Jižní Korei, tam bude určitě nejvyšší hora. Potom přidej rok k tomu dni a měsíci, a hledej slavné am. herce. Pokud se budou shodovat data narození, máš vyřešeno TVOJI domácí úlohu...
Spoléhej sám na sebe!
doplněno 12.05.13 20:17: Jethro, je lepší tazatele naučit, jak na to...
Nedávej hladovému rybu, nauč ho ryby lovit!

ladinpraha*
hodnocení

0x

Zjistil jsem, ale nenapíši, protože k tomuto zjištění stačí pár kliknutí myší. A nerad si nechám poroučet.

doplněno 12.05.13 20:02:

Místo prošení hledej. Už jsi to mohla dávno mít.

koalicka77vgg
12.05.13 19:58
hodnocení

Prosím

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]