Nejste přihlášen/a.
Zjistěte nadmořskou výšku nejvyšší hory státu Jižní Korea. Získané číslo odpovídá roku narození slavného amerického herce. Den narození je 28. listopadu. Napište příjmení tohoto herce.
Ed Harris
doplněno 12.05.13 20:40:Psal jsem to mnohokrát a píšu to znova: smyslem téhle site je dávat odpovědi a ne vychovávat nebo štengrovat uživatele.
naopak se jethra musim zastat. Tady jste na poradne a ac vim jak otazky co se skoly tykaji tady funguji, pravidla teto poradny jsou jasna.
doplněno 12.05.13 20:42:Budme preci radi, ze zde chodi nekdo novy. Budme radi ze se lidi ptaji. Od toho poradna funguje. Nebyt ji, clovek si asi poradi i pomoci googlu, ale neni lepsi se poptat kdyz takova sluzba existuje? Znate to. Lina huba hole nestesti.
Nekomu kdo se pta na zapojeni zasuvek taky neporadite at jde do skoly, nebo at si precte potrebnou literaturu, ze tam odpoved najde.
doplněno 13.05.13 08:17:Pravidla Z1 a Z4 nejsou nic?
Pak tedy navrhuji aby otazky skoly a vzdelavani byly presunuty do volne diskuze.
Není to tak těžké, zkus tuhle stránku: historyorb.com/..., vpravo zadat datum narození (tu výšku hory=roku vygooglíš za pár vteřin).
Co ještě chceš víc? Abychom ti naservírovali přímo to jméno? A co když budeme zlí a řekneme ti špatné? Jak si to ověříš? Návod máš, a trochu snahy to chce - vždyť zadáním dotazu tady s tím máš víc práce, než když si to najdeš sama! :D
Hledání trvá ani ne minutu! Tak jaképak "prosím, spěchá"?! Trochu se snaž. Mimochodem ten herec je sympaťák, líbil se mi v jednom filmu z r. 2010
Nádherná a velice triviální otázka,trvalo mi to cca 10 sekundNamáhej si mozek,ve třídě s tebou sedět nebudeme:D
Jethro:pokazils to
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.