Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sloh-státní maturita

Od: kosticka* odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Včera jsem ve škole psala sloh - článek do sportovního časopisu s reportážními prvky. Psala jsem o tom že se dne 3. května v O2 Aréně uskutečnil zápas ČR-Švédsko.. a psala vlastně o tom že bylo spoustu diváku, vyprodaly se všechny lístky atd.. Psala jsem tom, že to byl dramatický zápas až do úplného konce, protož, když zbývalo asi 5 vteřin do konce naše hráčka vybojovala míč a v posledních vteřinách tu branku vstřelila. Dále jsem psala že prostě všichni skákali radostí, byla oslava atd..A na konci slohu jsem udělala krátký rozhovor s jednou hráčkou. ptala jsem se jak se po vítězství cítí a ona mi jako odpověděla asi 4 větami. .. Tak se chci zeptat jestli jsem zadání splnila. Děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pepyk93*
hodnocení

0x

Ahoj, podle mého názoru se nemusíš obávat, že bys nesplnila zadání. ;)

BTW, ta témata...škoda slov...*smich*

doplněno 06.05.13 11:58:

Pokud by ti to pořád nedalo spát a moje odpověď by ti nestačila, zkus se zeptat i na facebookovém profilu státní maturity.

ivca794*
hodnocení

0x

ahoj, i já jsem psala tohle téma. Myslím, že ho budeš mít určitě správně. To o mě se to říct nedá. Psala jsem to tak, že je 2. května a jdeme s tátou na fotbalové utkání, že nám trvalo než jsme se tam dostali. Pak jak padaly góly, kdo skóroval, vyhrál náš tým a nakonec, že se těšíme až půjdeme na další utkání...:( Co myslíte? Mám to špatně? v jedné diskuzi jsem četla, že by tam měl být nejspíš novinářský styl, ale myslela jsem si, že to má psát fanoušek do sportovního časopisu... ach jo. Jak to vidíte? Mám vážně strach.

nero33*

No, teď už s tím nic nenaděláš, ale obávám se, že jsi zadání nesplnila. Vycházím z textu tazatelky, která tu píše, že se mělo jednat o "článek do sportovního časopisu s reportážními prvky", těžko někdo bude do sportovního časopisu psát o tom, jak že v Holešovicích byla zácpa, takže dotyčný redaktor přijel pozdě. "

Ale neházej "žito do flinty" :), opravuje to učitelka u Tebe ve škole a pokud jsi byla během let kvalitní žákyní, přivře očko - nebo spíš nasadí svářečskou kuklu. Hodně štěstí.

Jinak souhlasím, že výběr témat tedy stojí "za to".

doplněno 15.05.13 11:56:

Odpověď adresována ivca794

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]