Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co dělat při smazané ročníkové práci?

Od: smutnyruda odpovědí: 3 změna:

Ahoj, všichni. Mám takový problém. Na začátku června máme odevzdat ročníkovou práci na češtinu. Část jsem měl napsanou, ale bohužel se mi nějak smazala z PC. Nepomáhají ani obnovovací programy. Jsem s toho dost v depresi a nedokážu si vzpomenout co psát a celkově nemám nápady. Navíc termín je cca za 3 týdny a tu práci tak rychle znova napsat nestačím. Nemáte jakoukoli radu? Anebo se musím smířit se 4 (max. trojkou)? Jinak má být na 20 stran o jedné historické postavě. Díky za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

4x

Dvě možnosti. Buď si domů pozvi profíka na PC, který by to ještě mohl zachránit (ovšem pokud je to pravda, protože samo většinou jen tak nic nezmizí), nebo makej na nové práci. Pokud tomu denně věnuješ aspoň hodinu, tak za hodinu určitě napíšeš jednu A4. Za týdech jich máš sedm, za tři týdny 21.

Chápu, že se ti nechce, ale 3 týdny je opravdu dlouhá doba.

radarbrdy*
hodnocení

0x

Jestli jsi už měl část napsanou, tak přece víš o čem jsi psal a zhruba ke jsi čerpal informace.

3 týdny je dlouhá doba, pokud napíšeš každý den 1 stránku, tak to stihneš...

Myslím, že když na konci v poznámkách uvedeš zdroje, tak můžeš opisovat celé pasáže. To je práce historika. Stejně co se v minulosti opravdu stalo, nikdo přesně neví.

jabraka*
hodnocení

0x

Skutečně nechápu,jak se ti to mohlo stát.Když píši nějaký text v Open Office,tak se mi automaticky ukládá.Kdybych při ukládání do složek pak dal vymazat,mohu to opět vrátit .

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]