Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matematika - státní maturita

Od: loska odpovědí: 4 změna:

Kdo psal dneska státní maturitu z matematiky? Bylo to pro vás těžký? Pro mě jo, tak si říkám, jestli v tom nejsem sama, kdo si myslí že když se tam najde 16 bodů, tak to bude zázrak.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vasel
hodnocení

0x

Taky to mám za sebou. Abych pravdu řekl, nevypočítal jse pouze ten příklad s periodickým číslem. Osobně si myslím, že pro mě coby studenta gymplu to nemohl být problém i když časový limit mohl být klidně delší :-D Zároveň však soucítím s žáky učňovských oborů, pro které to ze samé podstaty jejich školy musí být těžké ne-li nemožné.

hodnocení

0x

co jsem tak slysel okoli , tak to zas tak hrozne nebylo ...

pearmonik*
hodnocení

0x
Nevidel jsem letosni ale lehka verze byla zatim vzdy smesne lehka a ted sjednocena zrejme taky,se pak na ni mrknu az se zverejni. U matury je spravne kdyz ji neudela kolem 15-30% aspon pak ma nejakou vahu a neni to jen car papiru

quizzi
hodnocení

0x
Letošní zadání je proti minulé základní verzi o poznání těžší, ale mnohem lehčí, než byla loňská vyšší úroveň.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]