Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Německý film

Od: fatalwir® odpovědí: 7 změna:

Zdravím, nezná někdo německy dabovaný film s českými titulky vhodný pro 9. ročník ZŠ? Může to být cokoli. Díky.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

5x

Teda upřímně nevím, zda je to přímo pro 9. třídu, ale je to bomba - csfd.cz/... - není ovšem německy dabovaný, ale přímo německý. Dá se stáhnout v originále a titulky se potom stáhnou třeba zvlášť.

doplněno 25.04.13 21:40:

Anzi, to je teda*placni* Ještě byl podobný film s takovým experimentem, dokument z vězení - rozdělily se role dozorci - vězni, a pak psychologové sledovali, co s lidmi udělá jejich úloha. Museli to předčasně ukončit, děs a hrůza.

doplněno 26.04.13 10:38:

Dzordz - díky, to je ono (první odkaz).:)

dzordz*

imdb.com/... a pak (horší) remake imdb.com/...

hodnocení

Vypadá to zajímavě, tak uvidíme co na to učitelka. :D

hodnocení

3x

Náš vůdce je super film, viděla jsem ho minulý rok a úplně mě dostal!

jamamba*
hodnocení

3x

Zdravím,

My děti ze stanice Zoo (Wir Kinder vom Bahnhof Zoo) (GER, 1981 - CZ dabing)

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, můj oblíbený německý film je Lola běží o život. Doporučuji a zdravím!

csfd.cz/...

popo
hodnocení

0x

Ahoj, znami prave predava hardisk a ma na nom filmi a seriali po nemecky. Mnohe su s titulkami. Ak mas zaujem tak napis na asarcha@gmail.com

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]